Restaurant Mosselhuis 't Hepke in Geulle
Nieuwsbrief 2 maart 2017
Beste gasten,
vanaf morgen,vrijdag 3 maart, is 't Hepke weer geopend.
We gaan er weer met veel plezier tegen aan en hopen u weer snel te mogen verwelkomen.
Vanwege een wisseling in onze drankenkaart,
zullen wij zolang de voorraad strekt flesjes speciaal bier aan een speciaal prijsje aanbieden.
Let wel:
OP = OP
Het kan dus zijn dat niet meer alle biertjes aanwezig zijn.
Vraag onze medewerkers gerust naar uw favoriet en ze zullen u meteen laten weten of die nog voorradig is.
Speciale actieprijzen:
White Mystic 2.50
Speciale 1900 2.50
Keizer Karel Blond 2.70
Keizer Karel Ommegang 2.70
Tongerlo Blond 2.70
Tongerlo Donker 2.70
Tongerlo Prior 2.70
Natuurlijk hebben wij ook dit weekend weer heerlijke verse zeeuwse bodemcultuur mosselen voor u,
maar ook al onze andere gerechten maken wij met heel veel plezier voor u klaar.
Lisette Lardenoije
Restaurant Mosselhuis 't Hepke
Tel. 043-3641734
Voor meer info over ons restaurant: www.hepke.nl
Wilt u ons volgen via Facebook klik dan op de volgende link:
Op www.hepke.nl kunt u ook anderen aan melden voor onze verjaardagactie
en nieuwsbrief, zodat ook zij voor hun verjaardag deze attentie ontvangen en op de hoogte gehouden worden van nieuwtjes over ons restaurant.
Nieuwsbrief 17 februari 2017
Beste gasten,
dit weekend, 17, 18 en 19 februari, is ons restaurant nog geopend.
Natuurlijk hebben wij dit weekend weer heerlijke verse zeeuwse bodemcultuur mosselen voor u,
maar ook al onze andere gerechten maken wij met heel veel plezier voor u klaar.
Tijdens het carnalvalsweekend, 24, 25 en 26 februari, zijn wij gesloten.
Vanaf vrijdag 3 maart zijn wij er dan weer. We hopen u dit weekend nog te mogen verwelkomen,
mocht dit niet meer het geval zijn dan wensen wij u hierbij een hele leuke carnaval
en verheugen ons erop u na de caranval weer te zien.
!!!!! ALAAF !!!!!
Lisette Lardenoije
Restaurant Mosselhuis 't Hepke
Tel. 043-3641734

Voor meer info over ons restaurant: www.hepke.nl
Wilt u ons volgen via Facebook klik dan op de volgende link:
Op www.hepke.nl kunt u ook anderen aan melden voor onze verjaardagactie
en nieuwsbrief, zodat ook zij voor hun verjaardag deze attentie ontvangen en op de hoogte gehouden worden van nieuwtjes over ons restaurant.

Nieuwsbrief 4 januari 2017

Beste Gasten,
Allereerst voor u allen de allerbeste wensen voor 2017
Onze vakantie zit er weer op.
Ondanks dat het buiten flink koud is,
zullen wij u komend weekend weer warm verwelkomen
zoals u van ons gewend bent.
Openingstijden:
vrijdag (drie koningen) 6 januari vanaf 17.00 uur
zaterdag 7 januari vanaf 17.00 uur
zondag 8 januari vanaf 12.30 uur
Voor reserveringen en informatie over ons restaurant of onze kaart
hoeft u natuurlijk niet te wachten met bellen.
Dat kan 7 dagen per week.
Het hele weekend bieden wij u onze a la carte kaart,
de verschillende menu's en de wildkaart.
Ook mosselen kunt u natuurlijk weer eten.
Vrijdagavond blijft onze mosselavond.
U kunt dan een halve extra portie mosselen gratis nabestellen.
Voor een hele extra portie na, brengen we op de vrijdag slechts 11,95 in rekening
We vragen u wel weer zoals ook in 2016 bij het reserveren
even te vermelden dat u speciaal voor mosselen komt,
indien dit het geval is. Dit om teleurstelling te voorkomen.
Ik hoop u snel weer te mogen verwelkomen,
hopelijk snel tot ziens.
Lisette Lardenoije
Restaurant Mosselhuis 't Hepke
Tel. 043-3641734
Voor meer info over ons restaurant: www.hepke.nl
Wilt u ons volgen via Facebook klik dan op de volgende link:
Op www.hepke.nl kunt u ook anderen aan melden voor onze verjaardagactie
en nieuwsbrief, zodat ook zij voor hun verjaardag deze attentie ontvangen en op de hoogte gehouden worden
van nieuwtjes over ons restaurant.
Nieuwsbrief 12 januari 2017

Beste gasten
Vanaf vrijdag 13 Januari hebben wij vernieuwde keuzemenu's voor u.
Daarnaast blijft onze uitgebreide standaardmenukaart natuurlijk zoals u die van ons gewend bent.
Ook onze wildgerechten blijven de maand januari nog op de kaart staan.
Vernieuwde Keuzemenu's
Zowel stokbrood met kruidenboter en olijfjes, als het gebruik van het saladebuffet is inbegrepen in de menuprijs.
U kunt, behalve bij de pasta, bij de hoofdgerechten een keuze maken uit frietjes, gebakken aardappeltjes of aardappelkroketjes. De hoofdgerechten worden geserveerd met een warme groente garnituur.
Bij afwijkingen van onderstaande menu's worden de à la carte prijzen in rekening gebracht.
*************************************************************************************************************************************
Viergangen Keuzemenu 19.95
U kunt kiezen uit de volgende voorgerechten
Soep naar keuze
U kunt kiezen uit tomaten-, kippen-, groente- of goulashsoep
Coupe Monica
Frisse cocktail van stukjes kip met cocktailfruit en kerriemayonaise
Brocheta de pollo
Gefrituurde kipspies met een cocktailsausje
U kunt kiezen uit de volgende hoofdgerechten
Konijn op grootmoeders wijze (1 bout)
Konijnenbout op grootmoeders wijze
(2 bouten menu meerprijs 3,00)
Pasta Salmone
Penne of spaghetti met stukjes gebakken zalm in een zacht gekruid vissausje
Panga Oriental
Gebakken pangafilet met in licht zoet-pikant sausje op basis van room
Kip Champignonroom
Getrancheerde kipfilet met een zachte champignonroomsaus
Goulash
Licht pikant gekruide goulash van rundvlees
U kunt kiezen uit de volgende nagerechten
Coupe ’t Hepke
Vanille-ijs met chocoladesaus, advocaat en slagroom
Coupe Geulle
Vanille-ijs met cocktailfruit, aardbeiensaus en slagroom
Coupe Karamel
Vanille-ijs met karamelsaus, slagroom en krokantjes
U kunt kiezen uit koffie of thee
***********************************************************************************************************************************
Menu ’t Hepke 24.95
U kunt kiezen uit de volgende voorgerechten
Champignonsoep
Van verse grotchampignons gemaakte champignonsoep (vegetarisch)
Tonijn schoteltje
Frisse aangeklede huisgemaakte tonijnsalade
U kunt kiezen uit de volgende hoofdgerechten
Maastrichtse Kalfslever
Kalfslever volgens traditioneel recept (zoetzuur en met ui)
Bief Stroganoff
Malse lendenbiefstuk met een lekkere huisgemaakte stroganoffsaus
Dronken Eend
Op het vel gebakken eendeborstfilet met een sausje op basis van Grand Marnier en perzik
Kabeljauw en Papillote
Vispakketje uit de oven met kabeljauw verse groentjes en een zacht sausje
U kunt kiezen uit de volgende nagerechten
Poffertjes
Portie poffertjes met ijs en slagroom
Coupe Colonel
Citroensorbetbolletjes met wodka en slagroom
Heisse Liebe
Vanille softijs met warme frambozen en slagroom
U kunt kiezen uit koffie of thee
************************************************************************************************************************************
Menu van het Seizoen 32.95
U kunt kiezen uit de volgende voorgerechten
Mosterdsoep met gerookte zalm
Zachte romige soep gemaakt van een combinatie van Dijon en Limburgse mosterd (vegetarisch) met los geserveerde gerookte zalmsnippers die eventueel in de soep gegeten kunnen worden.
Rundercarpaccio
Flinterdun gesneden malse ossenhaas met sla, pijnboompitten,
geraspte kaas en een groene pesto dressing
U kunt kiezen uit de volgende hoofdgerechten
Tongfilet met garnaaltjes
Gebakken tongfilet met een romig sausje van Hollandse garnaaltjes
Tournedos Val Dieu
Malse biefstuk van de haas met een gesmolten Val Dieu kaasje uit de oven
Malse biefstuk van de haas met een gesmolten Val Dieu kaasje uit de oven
Ossobuco
Op italiaanse wijze bereide kalfsschenkel
U kunt kiezen uit de volgende nagerechten
Apfelstrudel
Warme Appelstrudel met vanillesaus en slagroom
Kaas “op plank”
Vier verschillende wisselende kaasjes met stroop, honing, nootjes,
een paar druifjes en lijnzaadbrood
Creme Brulee Compleet
Gecarameliseerde vanillepudding met een bolletje roomijs en slagroom
U kunt kiezen uit koffie of thee
************************************************************************************************************************************
We hopen dat er ook voor u weer iets lekkers bij zit en verwelkomen u graag snel weer in 't Hepke
Groetjes Lisette Lardenoije
Restaurant Mosselhuis 't Hepke
Tel. 043-3641734
Voor meer info over ons restaurant: WWW.HEPKE.NL
U kunt ons ook op Facebook vinden door op onderstaande link te klikken.
en nieuwsbrief, zodat ook uw vrienden onze nieuwsbrief en een leuke verjaardagsattentie ontvangen.
Nieuwsbrief 14 december 2016

Beste gasten,
Komend weekend is het laatste weekend dat ons restaurant dit jaar nog geopend is.
U kunt zoals u gewend bent dan ook het gehele weekend nog van al gerechten genieten.
We serveren naast onze keuzemenu's en standaardkaart natuurlijk ook nog heerlijke mosselen
en verschillende wildgerechten.
Ik hoop u dit weekend nog in ons restaurant te mogen verwelkomen.
Mocht ik u dit weekend niet persoonlijk zien,
wil ik u via deze weg ons gedichtje voor het einde van dit jaar laten toekomen.
Graag tot ziens in 2017.
Vanaf vrijdag 6 januari staan wij weer voor u klaar.
2016 is bijna vervlogen,
2017 staat reeds voor de deur
Een nieuw jaar met nieuwe dromen,
alles krijgt een nieuwe kleur
Veel geluk en vrede, veel liefde voor elkaar
Aandacht voor de naaste, hopelijk wordt het dan een prachtig jaar!
Aandacht voor de naaste, hopelijk wordt het dan een prachtig jaar!
Bedankt voor het in ons gestelde vertrouwen
Wij verheugen ons erop u in het nieuwe jaar
weer te mogen verwelkomen
Lisette Lardenoije
en alle leden van team ’t Hepke
Tel. 043-3641734
Voor meer info over ons restaurant: www.hepke.nl
Wilt u ons volgen via Facebook klik dan op de volgende link:
Op www.hepke.nl kunt u ook anderen aan melden voor onze verjaardagactie
en nieuwsbrief, zodat ook zij voor hun verjaardag deze attentie ontvangen en op de hoogte gehouden worden
van nieuwtjes over ons restaurant.
