Restaurant Mosselhuis 't Hepke in Geulle

Nieuwsbrief 28 maart 2018

 

 
 
 
Beste Gasten,
 
komend weekend is alweer het paasweekend,
zoals u waarschijnlijk weet, serveren wij vanaf vrijdag
dan ook een extra paasmenu. Dit menu was te zien in onze vorige nieuwsbrief en heb ik hier onderaan nu ook nog eens toegevoegd.
 
De nieuwsbrief van vandaag is echter bedoeld om u te laten weten
dat u natuurlijk al onze normale gerechten en menu's kunt bestellen
en we ook nog steeds verse zeeuwse bodemcultuurmosselen serveren.
 
Uit de vele vragen die ik krijg begrijp ik dat
dat in de vorige mail niet echt duidelijk was.
Wel vragen we u om bij het reserveren als u echt speciaal
voor de mosselen komt dit alstublief even te
vermelden om eventuele teleurstelling te voorkomen.
(we hopen tot eind april Verse Delta Mosselen te kunnen blijven serveren)
 
Zondagavond (eerste paasdag) is tussen 5 en 7 alles ver volgereserveerd,
maar zondagmiddag of zondagavond na 7 uur en maandag
is er nog wel vanalles mogelijk.
Dus wilt u nog reserveren dan bel gerust even
en dan kijken we samen wat mogelijk is.
 
Misschien tot komend weekend
en anders hele fijne Paasdagen en hopelijk tot snel
 
Groetjes van Lisette, het hele Hepke team
en de paashaas die er zondag en maandag natuurlijk ook weer is
 
 
 
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
 
 
 
Tijdens het paasweekend serveren
wij naast onze standaardmenu’s
ook nog een speciaal
 
Paasmenu
 
Heerlijke romige mosterdsoep
met reepjes gerookte zalm
-----/----
Gegrild spaakhammetje
met beenhamsaus en
verschillende warme garnituren
-----/----
Tarte Tartin met boerenroomijs
en slagroom
-----/----
Koffie of thee
 
23.95
 
 
 
Op onze website www.hepke.nl kunt u ook anderen aanmelden voor onze verjaardagactie
en nieuwsbrief, zodat ook uw vrienden onze nieuwsbrief en een leuke verjaardagsattentie ontvangen.
 

Nieuwsbrief 7 maart 2018

 

Pasen bij ’t Hepke
 
Tijdens het paasweekend serveren
wij naast onze standaardmenu’s
ook nog een speciaal
 
Paasmenu
(reserveren kan nu al)
 
 
Heerlijke romige mosterdsoep
met reepjes gerookte zalm
-----/----
Gegrild spaakhammetje
met beenhamsaus en
verschillende warme garnituren
-----/----
Tarte Tartin met boerenroomijs
en slagroom
-----/----
Koffie of thee
 
23.95
 
 
 
Op onze website www.hepke.nl kunt u ook anderen aanmelden voor onze verjaardagactie
en nieuwsbrief, zodat ook uw vrienden onze nieuwsbrief en een leuke verjaardagsattentie ontvangen.
 

Nieuwsbrief 1 februari 2018

 

 Afbeeldingsresultaat voor carnaval
Beste gasten, 
 
dit weekend, 2, 3 en 4 februari, is ons restaurant nog geopend.
 
Natuurlijk hebben wij dit weekend weer heerlijke verse zeeuwse bodemcultuur mosselen voor u,
maar ook al onze andere gerechten maken wij met heel veel plezier voor u klaar.
Zelfs onze wildgerechten staan dit weekend nog op het menu.
 
 Tijdens het carnalvalsweekend, 9, 10 en 11 februari, zijn wij gesloten.
 Vanaf vrijdag 16 zi februari zijn wij er dan weer.
 
We hopen u dit weekend nog te mogen verwelkomen,
mocht dit niet meer het geval zijn dan wensen wij u hierbij een hele leuke carnaval
en verheugen ons erop u na de caranval weer te zien.
 
!!!!! ALAAF !!!!!
 
 
Lisette
en het hele Hepke Team
 
 
Restaurant Mosselhuis 't Hepke
Tel.  043-3641734
 
 
 Voor meer info over ons restaurant: www.hepke.nl
Wilt u ons volgen via Facebook klik dan op de volgende link:
  
 Op www.hepke.nl kunt u ook anderen aan melden voor onze verjaardagactie
en nieuwsbrief, zodat ook zij voor hun verjaardag deze attentie ontvangen en op de hoogte gehouden worden van nieuwtjes over ons restaurant.
 
 

Nieuwsbrief 15 februari 2018

 

 
 
 
vanaf morgen, vrijdag 16 februari, is 't Hepke weer geopend.
We gaan er weer met veel plezier tegen aan.
 
Natuurlijk hebben wij ook dit weekend weer heerlijke verse zeeuwse bodemcultuur mosselen voor u,
maar ook al onze andere gerechten maken wij met heel veel plezier voor u klaar.
 
Zelfs onze leverancier van het wild gaat nog even door met leveren en we denken dan ook de maand februari zeker nog onze wildgerechten voor u te kunnen serveren.
 
We hopen u snel weer te mogen verwelkomen
 
Lisette en het hele Hepke team
 
 
Restaurant Mosselhuis 't Hepke
Tel.  043-3641734
 
 
 Voor meer info over ons restaurant: www.hepke.nl
Wilt u ons volgen via Facebook klik dan op de volgende lin
  
 Op www.hepke.nl kunt u ook anderen aan melden voor onze verjaardagactie
en nieuwsbrief, zodat ook zij voor hun verjaardag deze attentie ontvangen en op de hoogte gehouden worden van nieuwtjes over ons restaurant.
 
 
 

Nieuwsbrief 26 januari 2018

 

 
 
 Lieve kleine en beste grote gasten,
Browny, de grote bruine beer is aangekomen.
dat betekend dat de nieuwe kleurwedstrijd weer begonnen is.
Iedereen mag weer kleurplaten en tekeningen inleveren
en rond de Pasen gaat deze lieve knuffel met een van jullie mee naar huis.
Succes allemaal, we verheugen ons nu al op alle mooie kunstwerkjes.
 
  
Het mosselseizoen is nog in volle gang.
 Zoals u inmiddels van ons gewend bent vragen we u wel nog steeds om
 bij uw reservering even aan te geven
dat u speciaal voor mosselen komt indien dat het geval is.
Zo kunnen wij hier rekening mee houden
en weet u zeker dat uw porties mosselen voor u gereserveerd zijn.
Voor alle verschillende bereidingswijzes
kunt u altijd alvast even kijken op www.hepke.nl
Daar vindt u ook alle info over onze speciale mosselavond op vrijdag
en alle andere gerechten van onze uitgebreide menukaart.
Ook onze uitgebreide wildkaart kunt u op www.hepke.nl vinden.
 
Openingstijden:
vrijdag en zaterdag vanaf 17:00 uur
zondag vanaf 12.30 uur
maandag tot en met donderdag op afspraak voor groepen en partijtjes
 
Om te reserveren kunt u gedurende
 de gehele week bellen of mailen.
  
We hopen u snel weer in ons restaurant te mogen verwelkomen,
 
Lisette en het hele Hepke-team
 
Restaurant Mosselhuis 't Hepke
Tel.  043-3641734
 Voor meer info over ons restaurant: www.hepke.nl
Wilt u ons volgen via Facebook klik dan op de volgende link:
  
 Op www.hepke.nl kunt u ook anderen aanmelden voor onze
verjaardagactie en nieuwsbrief, zodat ook zij voor hun verjaardag 
een attentie ontvangen en op de hoogte gehouden worden
van nieuwtjes over ons restaurant.