Restaurant Mosselhuis 't Hepke in Geulle

Nieuwsbrief 12 april 2018

 

 
 
Beste gasten,
We hebben weer onze best gedaan om de keuzemenu's weer zo samen te stellen
dat er ze vol lekkere gerechten zitten.
Er zijn zelfs verschillende gerechten die we vanwege het grote succes
in vorige menusamenstellingen niet konden weglaten.
Zo zult u zien dat de maastrichtse Kalfslever naar oud maastrichts famillierecept er weer bij is
en ook de Ossobuco is terug. 
We hopen dat u allen weer volop zult genieten.
 
Vernieuwde keuzemenu's
 
 
 
 
 
 
Mosselen
ook dit weekend kunnen we nog mooie zeeuwse mosselen serveren.
Onze mosselleverancier blijft voorlopig nog leveren.
Er is ons zelfs toegezegd tot eind April.
Of dit ook echt gaat lukken is onderandere afhankelijk van het weer.
We houden u dus op de hoogte.
We vragen natuurlijk wel zoals u van ons gewend bent
om bij de reservering even aan te geven dat u speciaal voor de mosselen komt.
Dit om teleurstelling te voorkomen indien er onverwacht geen toevoer meer is,
of dat ze uitverkocht zijn.
 
 
 
Wij hopen u in snel weer in ’t Hepke te mogen verwelkomen. 
 
Met vriendelijke groet,
 
 Lisette en het hele team
  
Restaurant Mosselhuis 't Hepke
Tel.  043-3641734
 Voor meer info over ons restaurant: www.hepke.nl
Wilt u ons volgen via Facebook klik dan op de volgende link:
  
 Op www.hepke.nl kunt u ook anderen aan melden voor onze verjaardagactie
en nieuwsbrief, zodat ook zij voor hun verjaardag deze attentie ontvangen en op de hoogte gehouden worden
van nieuwtjes over ons restaurant.
 
 
Een paar voorbeelden:
salade Caprese
 
Limburgse gehaktbal
 
Frambozentaartje
 
 

Nieuwsbrief 6 april 2018

 

 
Beste gasten,
 
ook dit weekend kunnen we nog mooie zeeuwse mosselen serveren.
Onze mosselleverancier blijft voorlopig nog leveren.
Er is ons zelfs toegezegd tot eind April.
Of dit ook echt gaat lukken is onderandere afhankelijk van het weer.
We houden u dus op de hoogte.
We vragen natuurlijk wel zoals u van ons gewend bent
om bij de reservering even aan te geven dat u speciaal voor de mosselen komt.
Dit om teleurstelling te voorkomen indien er onverwacht geen toevoer meer is,
of dat ze uitverkocht zijn.
 
Wij hopen u in snel weer in ’t Hepke te mogen verwelkomen. 
 
Met vriendelijke groet,
 
 Lisette en het hele team
  
Restaurant Mosselhuis 't Hepke
Tel.  043-3641734
 Voor meer info over ons restaurant: www.hepke.nl
Wilt u ons volgen via Facebook klik dan op de volgende link:
  
 Op www.hepke.nl kunt u ook anderen aan melden voor onze verjaardagactie
en nieuwsbrief, zodat ook zij voor hun verjaardag deze attentie ontvangen en op de hoogte gehouden worden
van nieuwtjes over ons restaurant.
 

Nieuwsbrief 7 maart 2018

 

Pasen bij ’t Hepke
 
Tijdens het paasweekend serveren
wij naast onze standaardmenu’s
ook nog een speciaal
 
Paasmenu
(reserveren kan nu al)
 
 
Heerlijke romige mosterdsoep
met reepjes gerookte zalm
-----/----
Gegrild spaakhammetje
met beenhamsaus en
verschillende warme garnituren
-----/----
Tarte Tartin met boerenroomijs
en slagroom
-----/----
Koffie of thee
 
23.95
 
 
 
Op onze website www.hepke.nl kunt u ook anderen aanmelden voor onze verjaardagactie
en nieuwsbrief, zodat ook uw vrienden onze nieuwsbrief en een leuke verjaardagsattentie ontvangen.
 

Nieuwsbrief 28 maart 2018

 

 
 
 
Beste Gasten,
 
komend weekend is alweer het paasweekend,
zoals u waarschijnlijk weet, serveren wij vanaf vrijdag
dan ook een extra paasmenu. Dit menu was te zien in onze vorige nieuwsbrief en heb ik hier onderaan nu ook nog eens toegevoegd.
 
De nieuwsbrief van vandaag is echter bedoeld om u te laten weten
dat u natuurlijk al onze normale gerechten en menu's kunt bestellen
en we ook nog steeds verse zeeuwse bodemcultuurmosselen serveren.
 
Uit de vele vragen die ik krijg begrijp ik dat
dat in de vorige mail niet echt duidelijk was.
Wel vragen we u om bij het reserveren als u echt speciaal
voor de mosselen komt dit alstublief even te
vermelden om eventuele teleurstelling te voorkomen.
(we hopen tot eind april Verse Delta Mosselen te kunnen blijven serveren)
 
Zondagavond (eerste paasdag) is tussen 5 en 7 alles ver volgereserveerd,
maar zondagmiddag of zondagavond na 7 uur en maandag
is er nog wel vanalles mogelijk.
Dus wilt u nog reserveren dan bel gerust even
en dan kijken we samen wat mogelijk is.
 
Misschien tot komend weekend
en anders hele fijne Paasdagen en hopelijk tot snel
 
Groetjes van Lisette, het hele Hepke team
en de paashaas die er zondag en maandag natuurlijk ook weer is
 
 
 
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
 
 
 
Tijdens het paasweekend serveren
wij naast onze standaardmenu’s
ook nog een speciaal
 
Paasmenu
 
Heerlijke romige mosterdsoep
met reepjes gerookte zalm
-----/----
Gegrild spaakhammetje
met beenhamsaus en
verschillende warme garnituren
-----/----
Tarte Tartin met boerenroomijs
en slagroom
-----/----
Koffie of thee
 
23.95
 
 
 
Op onze website www.hepke.nl kunt u ook anderen aanmelden voor onze verjaardagactie
en nieuwsbrief, zodat ook uw vrienden onze nieuwsbrief en een leuke verjaardagsattentie ontvangen.
 

Nieuwsbrief 15 februari 2018

 

 
 
 
vanaf morgen, vrijdag 16 februari, is 't Hepke weer geopend.
We gaan er weer met veel plezier tegen aan.
 
Natuurlijk hebben wij ook dit weekend weer heerlijke verse zeeuwse bodemcultuur mosselen voor u,
maar ook al onze andere gerechten maken wij met heel veel plezier voor u klaar.
 
Zelfs onze leverancier van het wild gaat nog even door met leveren en we denken dan ook de maand februari zeker nog onze wildgerechten voor u te kunnen serveren.
 
We hopen u snel weer te mogen verwelkomen
 
Lisette en het hele Hepke team
 
 
Restaurant Mosselhuis 't Hepke
Tel.  043-3641734
 
 
 Voor meer info over ons restaurant: www.hepke.nl
Wilt u ons volgen via Facebook klik dan op de volgende lin
  
 Op www.hepke.nl kunt u ook anderen aan melden voor onze verjaardagactie
en nieuwsbrief, zodat ook zij voor hun verjaardag deze attentie ontvangen en op de hoogte gehouden worden van nieuwtjes over ons restaurant.