Restaurant Mosselhuis 't Hepke in Geulle
Nieuwsbrief 5 november 2015

Beste gasten,
als speciale "eindejaarsactie" geven wij gedurende de maanden november en december
10 procent extra waarde bij de aankoop van een cadeaubon van 't Hepke.
(U betaald bijvoorbeeld 50 euro en krijgt een bon met een tegoed van 55 euro)
Altijd een leuk cadeau voor in de surprise of onder de boom.
U kunt de bonnen ophalen tijdens openingsuren van het restaurant in het weekend,
maar ook daarbuiten door de week op afspraak.
U kunt ons de hele week bellen of een mailtje sturen.
Verder willen wij u graag alvast laten weten dat we dit jaar
vanaf 18 december gesloten zijn vanwege de kerstvakantie .
Op nieuwjaarsdag (1 januari 2016) gaan we weer open en kunt u dus weer bij ons terecht.
Ik hoop u snel weer te mogen verwelkomen,
Lisette lardenoije
Restaurant Mosselhuis 't Hepke
Tel. 043-3641734
Voor meer info over ons restaurant: www.hepke.nl
Klik hier om u of anderen aan te melden voor onze verjaardagactie
en nieuwsbrief, zodat u en uw vrienden een leuke verjaardagsattentie ontvangen.
Nieuwsbrief 15 oktober 2015
Beste gasten,
zoals u allen waarschijnlijk weet is ons restaurant op
vrijdag, zaterdag en zondag geopend om lekker te komen eten van onze uitgebreide kaart.
Dit kan ook voor grotere groepen à la carte of met een voor u speciaal samengesteld menu.
Maar wist u ook dat we daarnaast op afwijkende openingstijden,
vele verschillende feestjes en activiteiten verzorgen.
Bij ons kunt u de gehele week terecht voor etentjes voor grotere groepen
(vanaf 25 personen) op bestelling en met persoonlijk voor u samengestelde menu's.
We verzorgen verschillende soorten lunch/koffietafels voor groepen vanaf 25 personen.

Naast boven genoemde feestjes zijn wij ook gespecialiseerd
in het organiseren van etentjes voor familiedagen,
personeelsvereniging en bedrijven.
Het aantal deelnemers kan varieren van 25 tot 100 personen.
Hierbij verzorgen wij het gehele programma van eten tot en met entertainment.
Het "draaiboek" voor deze feestjes wordt voledig op maat samen met u opgesteld.

(Entertainment in samen werking met à Propos Produkties)
Restaurant Mosselhuis 't Hepke
Tel. 043-3641734
Voor meer info over ons restaurant: WWW.HEPKE.NL
U kunt ons ook op Facebook vinden door op onderstaande link te klikken.
en nieuwsbrief, zodat ook uw vrienden onze nieuwsbrief en een leuke verjaardagsattentie
Nieuwsbrief 2 oktober 2015

We gaan er weer voor:
De creatieve, culinaire avond in Geulle?
Wegens groot succes in vorige sessies,
nu in december twee dagen kerstbloemschikken in 't Hepke
Wij (Lisette en Nel) bieden U graag deze mogelijkheid.
Wat is de bedoeling?
Op woensdag 9 en donderdag 10 december kunt U heerlijk met familie,
vriendinnen of collega’s een hapje komen eten bij Restaurant Mosselhuis ’t Hepke
waarna U vervolgens deel kan nemen aan een leuke kerstworkshop
verzorgd door Nels bloemdecoraties.
De kosten voor deze avond bedragen € 45,50 p.p.
Dit is incl. 3-gangen keuzemenu, 2 consumpties en een kerststuk.
De avond begint om 17:30 uur.
Opgeven en aanvragen inschrijfformulier voor deze avond is mogelijk tot 30 november bij:
Lisette tel: 043-3641734
mail: info@hepke.nl
Hopelijk tot ziens op 9 of 10 december!
Keuzemenu:
Tomaten- of groentesoep
-/-
Wienerschnitzel, Spaghetti met gamba's of Pangafilet met hollandaisesaus
-/-
Chocolademousse of Coupe caramel
Het etentje is inclusief stokbrood met kruidenboter en olijfjes bij binnenkomst,
een drankje tijdens het eten, gebruik van het saladebuffet en een kopje koffie of thee na.
Restaurant Mosselhuis 't Hepke
Tel. 043-3641734
Voor meer info over ons restaurant: WWW.HEPKE.NL
U kunt ons ook op Facebook vinden door op onderstaande link te klikken.
en nieuwsbrief, zodat ook uw vrienden onze nieuwsbrief en een leuke verjaardagsattentie
Nieuwsbrief 3 oktober 2015

Vanaf oktober
Wildkaart:
Voorgerechten
Wildbouillon 5.95
In eigen keuken dubbel getrokken bouillon van wild, met wilde champignons
Eendepate 10.95
Zachte eendepate met een frisse seizoens- salade en stoofpeer met preiselberen
Carpaccio van Hert 11.95
Flinterdun gesneden malse hertenbiefstuk met een dressing van honing, marsala en nootjes
Hoofdgerechten
Hertenragout 15.95
Stevige, huisgemaakte ragout van mals hert
Hazebout 17.95
Flinke Hollandse hazebout met een volle gebonden stevige saus
Wildzwijnbiefstuk 20.95
Twee wildzwijnbiefstukjes met een zoete saus op basis van perziksap en grand marnier
Hertenbiefstuk 21.95
Twee malse hertebiefstukjes met stevige rodewijnsaus
Hazenrug 23.95
Wildtrio 25.95
Mooi gerijpte, gebakken hazenrug met een wildpepersaus
Hertebiefstuk, hazenrug en wildzwijn met elk zijn eigen sausje
Wildmenu 24.95
Zowel stokbrood met kruidenboter en olijfjes, als het gebruik van het saladebuffet is inbegrepen in de menuprijs.
Het hoofdgerecht wordt met bijpassende warme groentegarnituur geserveerd.
U kunt ook nog kiezen uit frietjes, gebakken aardappelen of aardappelkroketjes.
Wildbouillon
In eigen keuken dubbel getrokken bouillon van wild, met wilde champignons
-/-
Hertenragout
Stevige, huisgemaakte ragout van mals hert
-/-
Creme Brulee Compleet
Gecarameliseerde vanillepudding met een bolletje roomijs en slagroom
-/-
Koffie of thee
Bij afwijkingen van bovenstaand menu worden de a la carte prijzen in rekening gebracht.
Speciaal aanbevolen wijn
Luis Felipe Edwards
Carmenere
Grand Reserva
Krachtige, evenwichtige rode wijn.
Verrukkelijk bij o.a. stoofgerechten en wild.
Prijs per glas 3.80
Prijs per fles 17.25
We hopen u snel weer te mogen verwelkomen.
Restaurant Mosselhuis 't Hepke
Tel. 043-3641734
Voor meer info over ons restaurant: WWW.HEPKE.NL
U kunt ons ook op Facebook vinden door op onderstaande link te klikken.
en nieuwsbrief, zodat ook uw vrienden onze nieuwsbrief en een leuke verjaardagsattentie
Nieuwsbrief 1 oktober 2015

Beste Gasten,
Op donderdag 22 oktober helpen wij de Dancing Wings uit Moorveld (Geulle) weer geld in te zamelen voor hun reis om Nederland te vertegenwoordigen op de Lithuanian Open in Trakai Lithuania. Ze zullen die avond zelf bedienen en ook tussen de gangen door een kleine demonstratie geven van hun kunnen. De gehele winst van die avond is voor hun reis naar de kampioenschappen.
Mij is gevraagd ook U allen van dit diner op de hoogte stellen, zodat ook U hen kunt steunen door aan dit diner deel te nemen.
U kunt hun sponsoren door deel te nemen aan hun DRIE GANGEN SPONSOR DINER voor 19.95
Soep: Groentesoep
Champignonsoep
Hoofdgerecht: Varkenshaasje met champignonsroomsaus, stroganoffsaus of pepersaus
Konijn op grootmoeders wijze
Penne Carbonara
Zalm met hollandaisesaus
Nagerecht: Coupe 't Hepke (softijs met chocoladesaus, advocaat en slagroom)
Coupe Geulle (softijs met cocktailfruit, aardbeiensaus en slagroom)
Chocolade Mousse
Het menu is inclusief Brood en olijfjes bij binnenkomst, warme groentegarnituur, frietjes en gebruik van het saladebuffet.
U kunt inschrijven voor dit diner tot 20 oktober via mail of telefoon van 't Hepke (043-364173, info@hepke.nl)
of u kunt rechtstreeks bellen of mailen met de Dancing Wings op 043-3648846, honney@home.nl
Ik hoop ook u op deze mooie en sfeervolle avond weer te mogen verwelkomen.
Restaurant Mosselhuis 't Hepke
Tel. 043-3641734
Voor meer info over ons restaurant: WWW.HEPKE.NL
U kunt ons ook op Facebook vinden door op onderstaande link te klikken.
en nieuwsbrief, zodat ook uw vrienden onze nieuwsbrief en een leuke verjaardagsattentie