Restaurant Mosselhuis 't Hepke in Geulle
Nieuwsbrief 16 maart 2016
,

Beste gasten
Vanaf vrijdag 18 maart hebben wij vernieuwde keuzemenu's voor u.
Daarnaast blijft onze uitgebreide standaardmenukaart natuurlijk zoals u die van ons gewend bent.
Vernieuwde Keuzemenu's
Zowel stokbrood met kruidenboter en olijfjes, als het gebruik van het saladebuffet is inbegrepen in de menuprijs. U kunt, behalve bij de pasta, bij de hoofdgerechten een keuze maken uit frietjes, gebakken aardappeltjes of aardappelkroketjes. De hoofdgerechten worden geserveerd met een warme groente garnituur. Bij afwijkingen van onderstaande menu's worden de à la carte prijzen in rekening gebracht.
*************************************************************************************************************************************
Viergangen Keuzemenu 19.95
U kunt kiezen uit de volgende voorgerechten
Soep naar keuze
U kunt kiezen uit tomaten-, kippen-, groente- of goulashsoep
Salade caprese
Frisse salade van mozzerella, tomaat en rucola met pestodressing en pijnboompitjes
Calamaris
Gefrituurde inktvisringen met een huisgemaakt knoflook sausje
U kunt kiezen uit de volgende hoofdgerechten
Konijn op grootmoeders wijze (1 bout)
Konijnenbout op grootmoeders wijze
(2 bouten menu meerprijs €3,00)
Pasta carbonara
Penne of spaghetti met spekjes in een romig sausje
Kip Hawaii
Getrancheerde kipfilet met in eigen keuken gemaakte kerriesaus en een schijfje ananas
Tilapia Maria
Gebakken tilapiafilet met in verrassend sausje op basis van room, zachte kaas en een vleugje mosterd
Zigeuner Schnitzel
Gepaneerde varkensschnitzel met een traditionele, zoetzure rode saus op basis van uitjes en paprika
U kunt kiezen uit de volgende nagerechten
Coupe ’t Hepke
Vanille-ijs met chocoladesaus, advocaat en slagroom
Coupe Geulle
Vanille-ijs met cocktailfruit, aardbeiensaus en slagroom
Coupe Karamel
Vanille-ijs met karamelsaus, slagroom en krokantjes
U kunt kiezen uit koffie of thee
***********************************************************************************************************************************
Menu ’t Hepke 24.95
U kunt kiezen uit de volgende voorgerechten
Champignons a l’escargot
Huisgemaakte stoofschoteltje van verse champignons met escargotkruiden
Gevulde galiameloen
Half galiameloentje gevuld met rivierkreeftjes en een toefje cocktailsaus
U kunt kiezen uit de volgende hoofdgerechten
Vismix Hollandaise
Gebakken zalm, tilapia en pangafilet (ca. 350 gram) met een romig hollandaise sausje
Steak Elisabeth
Malse lendebiefstuk met een combinatie van gebakken champignons, spekjes en knoflook
Malse lendebiefstuk met een combinatie van gebakken champignons, spekjes en knoflook
Varkenshaasje champignonsroom
Getrancheerde varkenshaas met een in eigen keuken gemaakte romige champignonsaus
U kunt kiezen uit de volgende nagerechten
Zoete ananas twist
Vanille softijs met stukjes ananas, nootjes, karamelsaus, slagroom en karamelblokjes
Tiramisu
Italiaans gebak op basis van mascarpone, amereto en vingerkoekjes
Coupe Advocaat
Vanille-softijs met advocaat, slagroom en krokantjes
U kunt kiezen uit koffie of thee
************************************************************************************************************************************
Menu van het Seizoen 32.95
U kunt kiezen uit de volgende voorgerechten
Rundercarpaccio
Flinterdun gesneden malse ossenhaas met sla, pijnboompitten,geraspte kaas en een groene pesto dressing
Krab schotel
Kleine frisse salade met krab en cocktailsaus
U kunt kiezen uit de volgende hoofdgerechten
Tournedos Belle France
Malse biefstuk van de haas met perzik en een lekkere saus op basis van Grand Marnier en perziksap
Lamsduo
Getrancheerde lamsrack en lamsbiefstuk met beide hun eigen sausje
Smul gamba’s
20 in de schil gebakken gamba’s in een mooie kruiden mix met een cocktailsausje om in te dippen.
Indien gewenst extra pikant verkrijgbaar.
U kunt kiezen uit de volgende nagerechten
Coupe Cerises
Vanille softijs met warme kersen en slagroom
Aarbeien-choco combi
Verse aardbeitjes met slagroom op een warm chocoladetaartje
U kunt kiezen uit koffie of thee
************************************************************************************************************************************
Zeeuwse Mosselen
Vanuit Yrseke hebben we vandaag te horen gekregen dat het einde van het mosselseizoen in zicht is.
Komend weekend zullen we echter zeker wel nog verse zeeuwse bodemcultuur mosselen geleverd krijgen.
De aanvoer is echter beperkt. We vragen u daarom dringend bij uw reservering alstublieft te vermelden dat u speciaal voor mosselen komt als dit het geval is. Dit om eventuele teleurstellingen te voorkomen.
Openingstijden Paasweekend
(25, 26, 27 en 28 maart):
Vrijdag en zaterdag vanaf 17:00 uur
Paaszondag vanaf 12:30 uur
Paasmaandag vanaf 17:00 uur
Deze dagen is reseveren nog mogelijk om verzekerd te zijn van een tafel,
maar u bent zonder reservering natuurlijk ook van harte welkom.
We hopen dat er voor u weer iets lekkers bij zit en verwelkomen u graag snel weer in 't Hepke
Groetjes Lisette Lardenoije
Restaurant Mosselhuis 't Hepke
Tel. 043-3641734
Voor meer info over ons restaurant: WWW.HEPKE.NL
U kunt ons ook op Facebook vinden door op onderstaande link te klikken.
en nieuwsbrief, zodat ook uw vrienden onze nieuwsbrief en een leuke verjaardagsattentie ontvangen.

Nieuwsbrief 25 februari 2016
We gaan er weer voor:
De creatieve, culinaire avond in Geulle
Dit jaar voor de Pasen twee dagen de mogelijkheid om met ons te komen
bloemschikken en smikkelen.
Wat is de bedoeling?
Op woensdag 9 maart en donderdag 10 maart kunt U heerlijk met familie,
vriendinnen of collega’s een hapje komen eten bij Restaurant Mosselhuis ’t Hepke
waarna U vervolgens deel neemt aan een leuke paasworkshop
verzorgd door Nels bloemdecoraties. Natuurlijk zijn ook heren van harte welkom.
De kosten voor deze avond bedragen € 45,50 p.p.
Dit is incl. 3-gangen keuzemenu, 2 consumpties en een paaststuk.
De avond begint om 17:30 uur.
U kunt zich alvast aanmelden om uw plek te reserveren.
Dat kan door op deze mail te reageren of even te bellen met 043-3641734
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Inschrijfformulier
Naam:
Aantal deelnemers:
Telefoonnummer:
Mail:
Datum:
Keuze paasstuk:
Hyacint en orchidee ……….. keer

Narcis en zuidewindlelie ……….. keer

Keuzemenu:
……….. keer uiensoep
……….. keer kipkerrie cocktail
-/-
……….. keer konijnebout
……….. keer spaghetti Bolognaise
……….. keer pangafilet met kreeftesaus
-/-
……….. keer creme brulee
……….. keer coupe geulle (vanilleijs met cocktailfruit)
Het etentje is inclusief stokbrood met kruidenboter en olijfjes bij binnenkomst,
een drankje tijdens het eten, gebruik van het saladebuffet en een kopje koffie of thee na.
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Wij verheugen ons alweer op uw komst.
.
Groetjes Lisette Lardenoije
Restaurant Mosselhuis 't Hepke
Tel. 043-3641734
Voor meer info over ons restaurant: WWW.HEPKE.NL
U kunt ons ook op Facebook vinden door op onderstaande link te klikken.
en nieuwsbrief, zodat ook uw vrienden onze nieuwsbrief en een leuke verjaardagsattentie ontvangen
Nieuwsbrief 4 februari 2016
Beste gasten,
Ons restaurant is tijdens het carnalvalsweekend
(5, 6 en 7 februari)
gesloten.
Vanaf vrijdag 12 februari staan wij weer voor u klaar
en voeren wij het hele weekend naast de gerechten
en menu's die u van ons gewend bent ook nog een speciaal Valentijnsmenu
Hopelijk snel tot ziens
!!!!! ALAAF !!!!!
Lisette Lardenoije
Restaurant Mosselhuis 't Hepke
Tel. 043-3641734
Voor meer info over ons restaurant: www.hepke.nl
Wilt u ons volgen via Facebook klik dan op de volgende link:
Op www.hepke.nl kunt u ook anderen aan melden voor onze verjaardagactie
en nieuwsbrief, zodat ook zij voor hun verjaardag deze attentie ontvangen en op de hoogte gehouden worden
van nieuwtjes over ons restaurant.
Nieuwsbrief 18 februari 2016
We gaan er weer voor:
De creatieve, culinaire avond in Geulle
Dit jaar voor de Pasen twee dagen de mogelijkheid om met ons te komen
bloemschikken en smikkelen.
Wat is de bedoeling?
Op woensdag 9 maart en donderdag 10 maart kunt U heerlijk met familie,
vriendinnen of collega’s een hapje komen eten bij Restaurant Mosselhuis ’t Hepke
waarna U vervolgens deel neemt aan een leuke paasworkshop
verzorgd door Nels bloemdecoraties. Natuurlijk zijn ook heren van harte welkom.
De kosten voor deze avond bedragen € 45,50 p.p.
Dit is incl. 3-gangen keuzemenu, 2 consumpties en een paaststuk.
De avond begint om 17:30 uur.
U kunt zich alvast aanmelden om uw plek te reserveren.
Dat kan door op deze mail te reageren of even te bellen met 043-3641734
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Inschrijfformulier
Naam:
Aantal deelnemers:
Telefoonnummer:
Mail:
Datum:
Keuze paasstuk:
Hyacint en orchidee ……….. keer

Narcis en zuidewindlelie ……….. keer

Keuzemenu:
……….. keer uiensoep
……….. keer kipkerrie cocktail
-/-
……….. keer konijnebout
……….. keer spaghetti Bolognaise
……….. keer pangafilet met kreeftesaus
-/-
……….. keer creme brulee
……….. keer coupe geulle (vanilleijs met cocktailfruit)
Het etentje is inclusief stokbrood met kruidenboter en olijfjes bij binnenkomst,
een drankje tijdens het eten, gebruik van het saladebuffet en een kopje koffie of thee na.
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Wij verheugen ons alweer op uw komst.
.
Groetjes Lisette Lardenoije
Restaurant Mosselhuis 't Hepke
Tel. 043-3641734
Voor meer info over ons restaurant: WWW.HEPKE.NL
U kunt ons ook op Facebook vinden door op onderstaande link te klikken.
en nieuwsbrief, zodat ook uw vrienden onze nieuwsbrief en een leuke verjaardagsattentie ontvangen
Nieuwsbrief 28 januari 2016
Met het einde van de maand Januari in zicht
is ook het einde van het wildseizoen in 't Hepke aangebroken.
Komend weekend is dan ook het laatste weekend dat wij onze wildgerechten serveren.
Het eerste weekend van februari (5, 6 en 7 februari) zijn we gesloten ivm de Carnaval.
Het Valentijnsweekend (12, 13 en 14 februari) staan we weer voor u klaar
en voeren we zelfs ons speciale Valentijnsmenu.
Wij hopen u komend weekend en/of het valentijnsweekend weer te mogen verwelkomen
en wensen u alvast veel plezier bij al uw Carnavalsactiviteiten.
Restaurant Mosselhuis 't Hepke
Tel. 043-3641734
Voor meer info over ons restaurant: WWW.HEPKE.NL
U kunt ons ook op Facebook vinden door op onderstaande link te klikken.