Restaurant Mosselhuis 't Hepke in Geulle
Nieuwsbrief 6 oktober 2016
Vanaf vrijdag 7 oktober 2016

Wildkaart:
Voorgerechten
Wildbouillon 5.95
In eigen keuken dubbel getrokken bouillon van wild, met wilde champignons
Eendepate 10.95
Zachte eendepate met een frisse seizoens- salade en stoofpeer met preiselberen
Carpaccio van Hert 11.95
Flinterdun gesneden malse hertenbiefstuk met een dressing van honing, marsala en nootjes
Hoofdgerechten
Hertenragout 18.95
Stevige, huisgemaakte ragout van mals hert
Hazebout 17.95
Flinke Hollandse hazebout met een volle gebonden stevige saus
Wildzwijnbiefstuk 20.95
Twee wildzwijnbiefstukjes met een zoete saus op basis van perziksap en grand marnier
Hertenbiefstuk 21.95
Twee malse hertebiefstukjes met stevige rodewijnsaus
Hazenrugfilet 23.95
Mooi gerijpte, gebakken hazenrug met een wildpepersaus
Wildtrio 25.95Hertebiefstuk, hazenrug en wildzwijn met elk zijn eigen sausje
Wildmenu 24.95
Zowel stokbrood met kruidenboter en olijfjes, als het gebruik van het saladebuffet is inbegrepen in de menuprijs.
Het hoofdgerecht wordt met bijpassende warme groentegarnituur geserveerd.
U kunt ook nog kiezen uit frietjes, gebakken aardappelen of aardappelkroketjes.
Wildbouillon
In eigen keuken dubbel getrokken bouillon van wild, met wilde champignons
-/-
Hertenragout
Stevige, huisgemaakte ragout van mals hert
-/-
Creme Brulee Compleet
Gecarameliseerde vanillepudding met een bolletje roomijs en slagroom
-/-
Koffie of thee
Bij afwijkingen van bovenstaand menu worden de a la carte prijzen in rekening gebracht.
Speciaal aanbevolen wijn
Palomar
Carmenere
Grand Reserva
Krachtige, evenwichtige rode wijn.
Verrukkelijk bij o.a. stoofgerechten en wild.
Prijs per glas 3.80
Prijs per fles 17.25
We hopen u snel weer te mogen verwelkomen.
Restaurant Mosselhuis 't Hepke
Tel. 043-3641734
Voor meer info over ons restaurant: WWW.HEPKE.NL
U kunt ons ook op Facebook vinden door op onderstaande link te klikken.
en nieuwsbrief, zodat ook uw vrienden onze nieuwsbrief en een leuke verjaardagsattentie