Restaurant Mosselhuis 't Hepke in Geulle

Nieuwsbrief 25 juli 2015

 
 
Beste gasten,
  
Mosselnieuws:
Vannacht hebben wij de eerste verse zeeuwse
bodemcultuurmosselen van dit seizoen binnen gekregen.
 
De schalen zijn nog niet erg groot maar wel fink gevuld.
De totale mosselvlees opbrengst op 1.25 kg zoals wij ze servereren per portie
is 265 gram puur mosselvlees. Ook de smaak is buiten verwachting goed.
Wij gaan dan ook vanaf morgen met alle plezier weer onze
overheerlijke verse Zeeuwse mosselen voor u bereiden.
 
Wij willen u heel graag van deze eerste mosselen laten
genieten maar, vragen u ook nu wel weer zoals altijd,
even aan te geven dat u speciaal voor
de mosselen komt als u reserveert.
Op deze mannier kunnen wij er voor
zorgen dat uw mosselen voor u
klaarstaan en eventuele
teleurstellingen voorkomen omdat de aanvoer beperkt is.
 
Natuurlijk hebben we voor de niet mosselliefhebbers
onze gehele uitgebreide a la carte kaart
en onze speciaal voor u samengestelde keuze menu's.
Om het geheel nog completer te maken
serveren we dit weekend ook nog heerlijke verse asperges.
 
 
Openingstijden:
Vrijdag en zaterdag vanaf 17.00 uur
zondag vanaf 12.30 uur.
 
We hopen u snel in ons restaurant te kunnen verwelkomen.
 
Met vriendelijk groet,
 
Lisette Lardenoije
 
Restaurant Mosselhuis 't Hepke
Tel.   043-3641734
 
 Voor meer info over ons restaurant: WWW.HEPKE.NL
Wilt u ons volgen via Facebook klik dan op de volgende link:
 
 Klik hier om anderen aan te melden voor onze verjaardagactie
en nieuwsbrief, zodat ook zij voor hun verjaardag deze attentie ontvangen en op de hoogte gehouden worden van nieuwtjes over ons restaurant.