Restaurant Mosselhuis 't Hepke in Geulle

Nieuwsbrief 14 oktober 2022

 
Vanaf vrijdag 14 oktober 2022
 
 
Naast bovenstaand menu serveren we ook nog verschillende losse wildgerechten.
Als voorgerecht hebben we een mooie dubbel getrokken wildbouillon, een verrassend worstje van fazant met een vleugje cognac en venkel, geserveerd met een pernotsausje en een Hertecarpacio met Marsaladressing. Bij de hoofdgerechten hebben we natuurlijk de Herteragout weer op het menu gezet en we serveren Wildzwijn, Hazerugfilet en Hertebiefstuk. Allemaal met een eigen bijpassende saus. Ook is het mogelijk een proeverij van deze laatste drie te bestellen voor degene die niet kan kiezen.
 
 
 Natuurlijk voeren we zoals u van ons gewend bent, het hele weekend ons keuzemenu en de uitgebreide a la carte kaart inclusief de mosselen.
Deze kunt u allemaal terugvinden op onze website
www.hepke.nl of door op volgende link te klikken  Menukaart (hepke.nl)
 
We hopen u snel weer te mogen verwelkomen.
 
Lisette
en het hele Hepke-team
 
 
 
Restaurant Mosselhuis 't Hepke
Tel.   043-3641734
 Voor meer info over ons restaurant:
 
   
Op onze website www.hepke.nl kunt u ook anderen aanmelden onder het kopje: "inschrijven voor de nieuwsbrief". Na bevestiging van de inschrijving, worden uw vrienden dan ook op de hoogte gehouden van het laatste nieuws van 't Hepke en ontvangen ze ieder jaar de uitnodiging voor het verjaardagsmenu in de maand van hun verjaardag.