Restaurant Mosselhuis 't Hepke in Geulle

Nieuwsbrief 29 september 2020

 

 
 
 
Vanaf vrijdag 2 oktober 2020
 
 
 
Naast bovenstaand menu serveren we ook nog verschillende losse wildgerechten.
Als voorgerecht hebben we een mooie eendenmoussepate en een Hertecarpacio met Marsaladressing. Voor de echte wildliefhebber hebben we de Hazebout weer op het menu gezet en we serveren Wildzwijn, Hazerugfilet en Hertebiefstuk. Allemaal met een eigen bijpassende saus. Ook is het mogelijk een proeverij van deze laatste drie te bestellen voor degene die niet kan kiezen.
 
 
 Natuurlijk voeren we zoals u van ons gewend bent, het hele weekend al onze keuzemunu's en de uitgebreide a la carte kaart inclusief de mosselen.
Deze kunt u allemaal terugvinden op onze website www.hepke.nl
 
We hopen u snel weer te mogen verwelkomen.
 
Lisette
en het hele Hepke-team
 
 
 
Restaurant Mosselhuis 't Hepke
Tel.   043-3641734
 Voor meer info over ons restaurant:
 
U kunt ons ook op Facebook vinden door op onderstaande link te klikken. 
   
Op onze website www.hepke.nl kunt u ook anderen aanmelden voor onze verjaardagactie en nieuwsbrief, zodat ook uw vrienden onze nieuwsbrief en een leuke verjaardagsattentie