Restaurant Mosselhuis 't Hepke in Geulle

Nieuwsbrief 13 maart 2020

 

 
 
 
Beste Gasten,
 
Komend weekend (13, 14 en 15 maart) is voorlopig het laatste weekend
dat wij verse zeeuwse bodemcultuur-mosselen kunnen serveren.
Tot onze grote spijt heeft dit bericht ons net bereikt vanuit onze mosselleverancier.
Dit bericht was totaal onverwacht omdat andere jaren altijd doorgevist
wordt tot aan het paasweekend.
Ook is er nog nooit eerder van de ene op de andere dag besloten,
op zo'n korte termijn, te stoppen met de bodemcultuur-mosselen.
Omdat de aanvoer ook nog eens heel beperkt is dit weekend,
vragen we u nu echt zeer nadrukkelijk om bij het reserveren als u echt speciaal
voor de mosselen komt dit alstublief even te
vermelden om eventuele teleurstelling te voorkomen
 
Wij laten u natuurlijk zo snel mogelijk weten wanneer we weer zullen starten.
Naar verwachting zal dit ergens in Juli zijn
 
We serveren natuurlijk wel elk weekend alle andere gerechten op onze standaard-menukaart
en onze speciaal voor u samengestelde keuzemenu's. Ook het wild is nog in beperkte mate geleverd geworden, dus voor de liefhebber hebben we ook daarvan nog het een en ander in huis.
 
Corona
Wij geven natuurlijk gehoor aan de oproep van onze regering
en houden ons aan de richtlijnen die ingesteld zijn
om de verspreiding van het coronavirus zo veel mogelijk in te perken:
* Wij zullen u bij binnenkomst geen hand geven
* Wij hebben het aantal zitplaatsen in ons restaurant flink verminderd
om zo meer ruimte tussen de verschillende tafels te creëren
*Wij houden ons aan de strikte hygiëne regels zoals u van ons mag verwachten
 
 
Wij hopen u snel weer te mogen verwelkomen,
 
Lisette en het hele Hepke-team
 
 
Op onze website www.hepke.nl kunt u ook anderen aanmelden voor onze verjaardagactie
en nieuwsbrief, zodat ook uw vrienden onze nieuwsbrief en een leuke verjaardagsattentie ontvangen.