Restaurant Mosselhuis 't Hepke in Geulle

Nieuwsbrief 21 september 2018

 

ONZE DANCING WINGS WILLEN GRAAG EVEN JULLIE AANDACHT;
Dancing Wings Nieuws!!!!
Deborah en Priscilla Vleugels hebben een geweldig dansjaar gedanst met veel overwinningen. Hun doel was om deel te nemen aan de Wereld Kampioenschappen Line Dance in San Francisco, waar ze beiden inderdaad met succes aan hebben mogen deelnemen. Deborah en Priscilla hebben beide een podium plaatst behaald.
Als dansende Zusjes in een en dezelfde Divisie zijn ze ook concurrenten van elkaar en moeten ze tegen elkaar strijden voor de Wereld Titel. 
Deborah behaalde een 2e Overall Plaats en mag zich Vise Wereld Kampioen noemen. Priscilla behaalde een 5 e Overall plaats en gezamenlijk stonden ze op het podium in hun Divisie Intermediate Linedance. Voor Deborah betekende deze overwinning een promotie en mag ze starten in de Advance Divisie.
Ook met hun Pro-Am Divisie waarbij ze samen dansen met Steve Dunn uit Doha/Qatar behaalde ze hoge scores. Deborah behaalde met 2 dansen Gold en 6 dansen Gold w/ Honors.  Priscilla behaalde met 6 dansen Gold en met 2 dansen Gold w/ Honers.
Dit mede dankzij uw sponsoring door middel van deel te nemen aan ons jaarlijks terugkerend evenement: Sponsor Diner Dancing Wings in samenwerking met restaurant mosselhuis 't Hepke te Geulle.
Ook dit jaar kunt U de Dancing Wings  wederom sponsoren door deel te nemen aan hun Sponsor Diner deze wordt gehouden op Donderdag 25 Oktober aanvang 19.00 uur in Restaurant 't Hepke Hulserstraat 60 Geulle. 
Hopelijk mogen wij U 25 Oktober  begroeten tijdens ons Sponsor Diner, dit jaar wederom door succes herhaald een DINER DANSANT MET LIVE MUZIEK.
Voor menu en reserveren zie affiche!!!!