Restaurant Mosselhuis 't Hepke in Geulle

Nieuwsbrief 2 augustus 2018

 

 
 
 
Beste gasten,
 
De beslissing is genomen!
❤️WE GAAN BEGINNEN❤️
Vanaf morgen, vrijdag 3 augustus,
staan ook in ‘t Hepke de Zeeuwse bodemcultuur mosselen weer op de kaart.
Ze zijn echt heerlijk
 
 
We waren gisteren zelf in Yerseke om bij onze leverancier Delta Mossel te kijken hoe het er nu met de mosselen voor stond.
Er was volop bedrijvigheid, het officiele zeeuwse bodemcultuurseizoen is namelijk gisteren geopend.
Op onze facebook pagina kunt u zelf filmpjes zien die ik heb mogen maken,
zodat u een kijkje kunt nemen in de mossel-afslag.
 
Reserveren gewenst
Zoals u inmiddels van ons gewend bent vragen we u wel ook nu weer om
 bij uw reservering even aan te geven
dat u speciaal voor mosselen komt indien dat het geval is.
Zo kunnen wij hier rekening mee houden.
Zo bent u er ervan verzekerd dat uw porties mosselen voor u gereserveerd zijn.
Voor alle verschillende bereidingswijzes
kunt u altijd alvast even kijken op www.hepke.nl
Daar vindt u ook alle info over onze speciale mosselavond op vrijdag
en alle andere gerechten van onze uitgebreide menukaart.
 
Openingstijden:
vrijdag en zaterdag vanaf 17:00 uur
zondag vanaf 12.30 uur
maandag tot en met donderdag op afspraak voor groepen en partijtjes
 
Om te reserveren kunt u gedurende
 de gehele week bellen of mailen.
  
We hopen u snel weer in ons restaurant te mogen verwelkomen,
 
Lisette en het hele Hepke-team
 
Restaurant Mosselhuis 't Hepke
Tel.  043-3641734
 Voor meer info over ons restaurant: www.hepke.nl
Wilt u ons volgen via Facebook klik dan op de volgende link:
  
 Op www.hepke.nl kunt u ook anderen aanmelden voor onze
verjaardagactie en nieuwsbrief, zodat ook zij voor hun verjaardag 
een attentie ontvangen en op de hoogte gehouden worden
van nieuwtjes over ons restaurant.