Restaurant Mosselhuis 't Hepke in Geulle
Nieuwsbrief 12 januari 2017

Beste gasten
Vanaf vrijdag 13 Januari hebben wij vernieuwde keuzemenu's voor u.
Daarnaast blijft onze uitgebreide standaardmenukaart natuurlijk zoals u die van ons gewend bent.
Ook onze wildgerechten blijven de maand januari nog op de kaart staan.
Vernieuwde Keuzemenu's
Zowel stokbrood met kruidenboter en olijfjes, als het gebruik van het saladebuffet is inbegrepen in de menuprijs.
U kunt, behalve bij de pasta, bij de hoofdgerechten een keuze maken uit frietjes, gebakken aardappeltjes of aardappelkroketjes. De hoofdgerechten worden geserveerd met een warme groente garnituur.
Bij afwijkingen van onderstaande menu's worden de à la carte prijzen in rekening gebracht.
*************************************************************************************************************************************
Viergangen Keuzemenu 19.95
U kunt kiezen uit de volgende voorgerechten
Soep naar keuze
U kunt kiezen uit tomaten-, kippen-, groente- of goulashsoep
Coupe Monica
Frisse cocktail van stukjes kip met cocktailfruit en kerriemayonaise
Brocheta de pollo
Gefrituurde kipspies met een cocktailsausje
U kunt kiezen uit de volgende hoofdgerechten
Konijn op grootmoeders wijze (1 bout)
Konijnenbout op grootmoeders wijze
(2 bouten menu meerprijs 3,00)
Pasta Salmone
Penne of spaghetti met stukjes gebakken zalm in een zacht gekruid vissausje
Panga Oriental
Gebakken pangafilet met in licht zoet-pikant sausje op basis van room
Kip Champignonroom
Getrancheerde kipfilet met een zachte champignonroomsaus
Goulash
Licht pikant gekruide goulash van rundvlees
U kunt kiezen uit de volgende nagerechten
Coupe ’t Hepke
Vanille-ijs met chocoladesaus, advocaat en slagroom
Coupe Geulle
Vanille-ijs met cocktailfruit, aardbeiensaus en slagroom
Coupe Karamel
Vanille-ijs met karamelsaus, slagroom en krokantjes
U kunt kiezen uit koffie of thee
***********************************************************************************************************************************
Menu ’t Hepke 24.95
U kunt kiezen uit de volgende voorgerechten
Champignonsoep
Van verse grotchampignons gemaakte champignonsoep (vegetarisch)
Tonijn schoteltje
Frisse aangeklede huisgemaakte tonijnsalade
U kunt kiezen uit de volgende hoofdgerechten
Maastrichtse Kalfslever
Kalfslever volgens traditioneel recept (zoetzuur en met ui)
Bief Stroganoff
Malse lendenbiefstuk met een lekkere huisgemaakte stroganoffsaus
Dronken Eend
Op het vel gebakken eendeborstfilet met een sausje op basis van Grand Marnier en perzik
Kabeljauw en Papillote
Vispakketje uit de oven met kabeljauw verse groentjes en een zacht sausje
U kunt kiezen uit de volgende nagerechten
Poffertjes
Portie poffertjes met ijs en slagroom
Coupe Colonel
Citroensorbetbolletjes met wodka en slagroom
Heisse Liebe
Vanille softijs met warme frambozen en slagroom
U kunt kiezen uit koffie of thee
************************************************************************************************************************************
Menu van het Seizoen 32.95
U kunt kiezen uit de volgende voorgerechten
Mosterdsoep met gerookte zalm
Zachte romige soep gemaakt van een combinatie van Dijon en Limburgse mosterd (vegetarisch) met los geserveerde gerookte zalmsnippers die eventueel in de soep gegeten kunnen worden.
Rundercarpaccio
Flinterdun gesneden malse ossenhaas met sla, pijnboompitten,
geraspte kaas en een groene pesto dressing
U kunt kiezen uit de volgende hoofdgerechten
Tongfilet met garnaaltjes
Gebakken tongfilet met een romig sausje van Hollandse garnaaltjes
Tournedos Val Dieu
Malse biefstuk van de haas met een gesmolten Val Dieu kaasje uit de oven
Malse biefstuk van de haas met een gesmolten Val Dieu kaasje uit de oven
Ossobuco
Op italiaanse wijze bereide kalfsschenkel
U kunt kiezen uit de volgende nagerechten
Apfelstrudel
Warme Appelstrudel met vanillesaus en slagroom
Kaas “op plank”
Vier verschillende wisselende kaasjes met stroop, honing, nootjes,
een paar druifjes en lijnzaadbrood
Creme Brulee Compleet
Gecarameliseerde vanillepudding met een bolletje roomijs en slagroom
U kunt kiezen uit koffie of thee
************************************************************************************************************************************
We hopen dat er ook voor u weer iets lekkers bij zit en verwelkomen u graag snel weer in 't Hepke
Groetjes Lisette Lardenoije
Restaurant Mosselhuis 't Hepke
Tel. 043-3641734
Voor meer info over ons restaurant: WWW.HEPKE.NL
U kunt ons ook op Facebook vinden door op onderstaande link te klikken.
en nieuwsbrief, zodat ook uw vrienden onze nieuwsbrief en een leuke verjaardagsattentie ontvangen.