Restaurant Mosselhuis 't Hepke in Geulle

Nieuwsbrief 21 september 2018

 

ONZE DANCING WINGS WILLEN GRAAG EVEN JULLIE AANDACHT;
Dancing Wings Nieuws!!!!
Deborah en Priscilla Vleugels hebben een geweldig dansjaar gedanst met veel overwinningen. Hun doel was om deel te nemen aan de Wereld Kampioenschappen Line Dance in San Francisco, waar ze beiden inderdaad met succes aan hebben mogen deelnemen. Deborah en Priscilla hebben beide een podium plaatst behaald.
Als dansende Zusjes in een en dezelfde Divisie zijn ze ook concurrenten van elkaar en moeten ze tegen elkaar strijden voor de Wereld Titel. 
Deborah behaalde een 2e Overall Plaats en mag zich Vise Wereld Kampioen noemen. Priscilla behaalde een 5 e Overall plaats en gezamenlijk stonden ze op het podium in hun Divisie Intermediate Linedance. Voor Deborah betekende deze overwinning een promotie en mag ze starten in de Advance Divisie.
Ook met hun Pro-Am Divisie waarbij ze samen dansen met Steve Dunn uit Doha/Qatar behaalde ze hoge scores. Deborah behaalde met 2 dansen Gold en 6 dansen Gold w/ Honors.  Priscilla behaalde met 6 dansen Gold en met 2 dansen Gold w/ Honers.
Dit mede dankzij uw sponsoring door middel van deel te nemen aan ons jaarlijks terugkerend evenement: Sponsor Diner Dancing Wings in samenwerking met restaurant mosselhuis 't Hepke te Geulle.
Ook dit jaar kunt U de Dancing Wings  wederom sponsoren door deel te nemen aan hun Sponsor Diner deze wordt gehouden op Donderdag 25 Oktober aanvang 19.00 uur in Restaurant 't Hepke Hulserstraat 60 Geulle. 
Hopelijk mogen wij U 25 Oktober  begroeten tijdens ons Sponsor Diner, dit jaar wederom door succes herhaald een DINER DANSANT MET LIVE MUZIEK.
Voor menu en reserveren zie affiche!!!!

Nieuwsbrief 11 juli 2018

 

 Beste gasten,
 
Onze vakantie zit er weer op!
Het was heerlijk,
maar vanaf vrijdag gaan we weer lekker voor u aan de slag.
 
Onze mossel-levererancier Delta Mossel heeft echter besloten nog niet te starten met het leveren van verse zeeuwse bodemcultuur mosselen. Na het opduiken van de proefmonsters is volgens het Nederlands Mosselburreau gebleken dat de mosslen nog te klein zijn. Volgende week gaan vissers opnieuw mosselen uit de oosterschelde opvissen. Als dan blijkt dat de mossel voldoende gegroeid is,
kan het seizoen geopend worden. We houden u op de hoogte van de vooruitgang hierin.
 
Om u toch een extraatje te bieden na onze zomerstop heeft onze kok Lilian besloten weer haantjes te gaan grillen.
We bieden u dan ook voorlopig een heerlijk extra menu
 
  
 
Op www.hepke.nl vindt u ook alle andere menu's en de gerechten van onze uitgebreide a la carte kaart
 
Openingstijden:
vrijdag en zaterdag vanaf 17:00 uur
zondag vanaf 12.30 uur
maandag tot en met donderdag op afspraak voor groepen en partijtjes
 
Om te reserveren kunt u gedurende
 de gehele week bellen of mailen.
  
We hopen u snel weer in ons restaurant te mogen verwelkomen,
 
Lisette en het hele Hepke-team
 
Restaurant Mosselhuis 't Hepke
Tel.  043-3641734
 Voor meer info over ons restaurant: www.hepke.nl
 
  
 Op www.hepke.nl kunt u ook anderen aanmelden voor onze
verjaardagactie en nieuwsbrief, zodat ook zij voor hun verjaardag 
een attentie ontvangen en op de hoogte gehouden worden
van nieuwtjes over ons restaurant.
 

Nieuwsbrief 2 augustus 2018

 

 
 
 
Beste gasten,
 
De beslissing is genomen!
❤️WE GAAN BEGINNEN❤️
Vanaf morgen, vrijdag 3 augustus,
staan ook in ‘t Hepke de Zeeuwse bodemcultuur mosselen weer op de kaart.
Ze zijn echt heerlijk
 
 
We waren gisteren zelf in Yerseke om bij onze leverancier Delta Mossel te kijken hoe het er nu met de mosselen voor stond.
Er was volop bedrijvigheid, het officiele zeeuwse bodemcultuurseizoen is namelijk gisteren geopend.
Op onze facebook pagina kunt u zelf filmpjes zien die ik heb mogen maken,
zodat u een kijkje kunt nemen in de mossel-afslag.
 
Reserveren gewenst
Zoals u inmiddels van ons gewend bent vragen we u wel ook nu weer om
 bij uw reservering even aan te geven
dat u speciaal voor mosselen komt indien dat het geval is.
Zo kunnen wij hier rekening mee houden.
Zo bent u er ervan verzekerd dat uw porties mosselen voor u gereserveerd zijn.
Voor alle verschillende bereidingswijzes
kunt u altijd alvast even kijken op www.hepke.nl
Daar vindt u ook alle info over onze speciale mosselavond op vrijdag
en alle andere gerechten van onze uitgebreide menukaart.
 
Openingstijden:
vrijdag en zaterdag vanaf 17:00 uur
zondag vanaf 12.30 uur
maandag tot en met donderdag op afspraak voor groepen en partijtjes
 
Om te reserveren kunt u gedurende
 de gehele week bellen of mailen.
  
We hopen u snel weer in ons restaurant te mogen verwelkomen,
 
Lisette en het hele Hepke-team
 
Restaurant Mosselhuis 't Hepke
Tel.  043-3641734
 Voor meer info over ons restaurant: www.hepke.nl
Wilt u ons volgen via Facebook klik dan op de volgende link:
  
 Op www.hepke.nl kunt u ook anderen aanmelden voor onze
verjaardagactie en nieuwsbrief, zodat ook zij voor hun verjaardag 
een attentie ontvangen en op de hoogte gehouden worden
van nieuwtjes over ons restaurant.
 

Nieuwsbrief 21 juni 2018

 

 
 
Beste gasten,
 
Komend weekend is 't Hepke nog gewoon geopend.
Daarna zijn we twee weekenden gesloten, dus vanaf vrijdag 29 juni tot en met zondag 8 juli.
 
Volgens onze weervoorspellers zal het waarschijnlijk een rustig koel zomerweekend worden.
Ideaal voor een hapje en een drankje op ons terras of in ons gezellige restaurant.
 
 
Laatste verse limburgse asperges van dit seizoen
Tevens is het het laastste weekend dat wij nog verse limburgse asperges geleverd krijgen.
De laatste kans om nog 1 keer dit jaar te genieten van deze lekkernij
in verschillende variaties zoals bijvoorbeeld:
 
Lauwwarme asperges met gerookte zalm als voorgerecht
 
Asperges met gekookte krieltjes, ei,
roomboter en gekookte ham
 
 
 
We bieden u natuurlijk ook zoals u van ons gewend bent,
onze gehele á la carte kaart en de speciaal voor u samengestelde keuze menu's.
Laten we voorral ook de kleine kaart vol met frisse salades
en goed belegde broodjes niet vergeten.
 
Probeert u bijvoorbeeld eens een Maaltijdsalade met biefstuk reepjes,
Salade met gerookte zalm
of een lekker stokbroodje Club
 
 
 
Ook echte aanraders:
 
Kabeljauw en papilotte
Pasta met Zalm
Ossobuco
 
 of onze heerlijke toetjes
(waarvoor u ook gerust binnen mag lopen zonder eerst uitgebreid bij ons te eten)
bijvoorbeeld:
 
Heisse Liebe
Kaas op Plank
 
 
Zeeuwse bodemcultuur mosselen
Wij serveren dit weekend nog geen Zeeuwse mosselen omdat het bodemcultuur mosselseizoen nog niet begonnen is. Hopenlijk kunnen we meteen na onze vakantie wel starten.
Hierover houden we u natuurlijk op de hoogte
 
 
Indien we elkaar dit weekend niet meer zien,
hopen we u vanaf vrijdag 13 juli weer te mogen verwelkomen
 
Met vriendelijke groet,
 
Lisette en hele Hepke Team
 
Restaurant Mosselhuis 't Hepke
Tel.  043-3641734
 Voor meer info over ons restaurant: www.hepke.nl
Wilt u ons volgen via Facebook klik dan op de volgende link:
  
 Op www.hepke.nl kunt u ook anderen aan melden voor onze verjaardagactie
en nieuwsbrief, zodat ook zij voor hun verjaardag deze attentie ontvangen en op de hoogte gehouden worden
van nieuwtjes over ons restaurant.