Restaurant Mosselhuis 't Hepke in Geulle

Nieuwsbrief 8 april 2016

    
 
Beste Gasten,
 
Ik heb vandaag (vrijdag 8 april 2016) weer de eerste verse hollandse asperges mogen ophalen.
Vanmorgen nog op het land, vanavond bij u op tafel.
Rechtstreeks van het land via onze aspergeleverancier Aspergeboerderij Sonneschein in Panningen.
Ook vandaag waren ze weer met man en macht aan de slag om alle aperges
stuk voor stuk handmatig te contoleren voordat de kistjes van de band af rollen en hun kwaliteits zegel krijgen.
 
 
Onze aspergekaart ziet er dit jaar als volg uit:
 
 
Aspergekaart 2016
 
Voorgerechten
Gebonden aspergesoep          4.95
Van verse asperges in eigen keuken gemaakte soep
Aspergesoep met zalm             6.95
Huisgemaakte gebonden aspergesoepmet reepjes gerookte zalm
Vlaamse asperges                    10.95
Vijf asperges met roomboter en ei(ook te bestellen als bijgerecht)
Asperges met gerookte zalm   11.95 
Lauwwarme asperges met gerooktezalm en een roomsausje
 
Hoofdgerechten
Asperges Traditioneel             18.95
Verse Hollandse asperges met gekookte ham, ei, roomboter en gekookte aardappeltjes
Asperges met biefstuk            24.95
Mooie verse gekookte Hollandse asperges met malse lendebiefstuk en een zacht-romige bearnaisesus
Asperges met zalm                  24.95
Mooie verse gekookte Hollandse asperges met gebakken zalmfilet en een romige hollandaisesaus
Asperges met Lam                   25.95
Mooie verse gekookte Hollandse asperges met gebakken lamsrack of lamsbiefstuk en een zachte rode wijnsaus
 
Aspergemenu 2016
 
Gebonden aspergesoep
Van verse asperges
in eigen keuken gemaakte soep
 
Asperges Traditioneel
Verse Hollandse asperges met
gekookte ham, ei, roomboter en
gekookte aardappeltjes
 
Aardbeien sorbet
Vanille softijs met verse aardbeien, aardbeiensaus en slagroom
 
Menuprijs 23.95
 
Dit menu is zoals u van ons gewend bent inclusief stokbrood met kruidenboter en olijfjes, het gebruik van het saladebuffet is tevens inbegrepen in de menuprijs. 
 
Pinot Blanc, Alsace
Mooie volle Franse witte wijn.
Heerlijk bij asperges en visgerechten.
Glas 2.95                  Fles 14.95
 
  Ik hoop dat er ook voor u weer iets lekkers bij is,
 zodat wij u snel weer in ons restaurant mogen verwelkomen
 
 We willen u erop wijzen dat we voorlopig geen mosselen meer zullen serveren.
Meteen als het seizoen weer begint zullen we u dit via een nieuwsbrief laten weten
 
 
   Met vriendelijke groet,
 
Lisette Lardenoije
 
Restaurant Mosselhuis 't Hepke
Tel.   043-3641734
 Voor meer info over ons restaurant:
 
   
Op onze website www.hepke.nl kunt u ook anderen aanmelden voor onze verjaardagactie
en nieuwsbrief, zodat ook uw vrienden onze nieuwsbrief en een leuke verjaardagsattentie ontvangen.
 

Nieuwsbrief 31 maart 2016

 
 
Beste Gasten,
Goed nieuws voor de Mosselliefhebbers! 
Onze mosselleverancier Delta Mossel
uit Yerseke heeft ons net laten weten
dat we komend weekend nog verse
Zeeuwse bodemcultuurmosselen
 geleverd krijgen.
De aanvoer is echter wel beperkt.
Dat betekend dat wij u wel
zoals altijd vragen even aan te geven 
dat u speciaal voor
de mosselen komt als u reserveert.
Op deze mannier kunnen wij er voor
zorgen dat uw mosselen voor u
klaarstaan en eventuele
teleurstellingen voorkomen.
 
Hopelijk weer tot snel,
 
 
Groetjes Lisette Lardenoije
 
Restaurant Mosselhuis 't Hepke
Tel.   043-3641734
 Voor meer info over ons restaurant: WWW.HEPKE.NL
 
U kunt ons ook op Facebook vinden door op onderstaande link te klikken. 
   
Op onze website www.hepke.nl kunt u ook anderen aanmelden voor onze verjaardagactie
en nieuwsbrief, zodat ook uw vrienden onze nieuwsbrief en een leuke verjaardagsattentie ontvangen

Nieuwsbrief 25 februari 2016

 

We gaan er weer voor:
De creatieve, culinaire avond in Geulle 
Dit jaar voor de Pasen twee dagen de mogelijkheid om met ons te komen
bloemschikken en smikkelen.
  
Wat is de bedoeling?
 
Op woensdag 9 maart en donderdag 10 maart kunt U heerlijk met familie,
vriendinnen of collega’s een hapje komen eten bij Restaurant Mosselhuis ’t Hepke
waarna U vervolgens deel neemt aan een leuke paasworkshop
verzorgd door Nels bloemdecoraties. Natuurlijk zijn ook heren van harte welkom.
 
De kosten voor deze avond bedragen  € 45,50 p.p.
Dit is incl. 3-gangen keuzemenu, 2 consumpties en een paaststuk.
De avond begint om 17:30 uur.
 
 U kunt zich alvast aanmelden om uw plek te reserveren.
Dat kan door op deze mail te reageren of even te bellen met 043-3641734
 
 
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Inschrijfformulier
 
Naam:
Aantal deelnemers:
Telefoonnummer:
Mail:
Datum: 
 
Keuze paasstuk:
 
Hyacint en orchidee  ……….. keer
 
Narcis en zuidewindlelie ……….. keer
 
   
Keuzemenu:
……….. keer uiensoep
……….. keer kipkerrie cocktail
-/-
……….. keer konijnebout
……….. keer spaghetti Bolognaise
……….. keer pangafilet met kreeftesaus
-/-
……….. keer creme brulee
……….. keer coupe geulle (vanilleijs met cocktailfruit)
 
Het etentje is inclusief stokbrood met kruidenboter en olijfjes bij binnenkomst,
een drankje tijdens het eten, gebruik van het saladebuffet en een kopje koffie of thee na.
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
 
Wij verheugen ons alweer op uw komst.
.
Groetjes Lisette Lardenoije
 
Restaurant Mosselhuis 't Hepke
Tel.   043-3641734
 Voor meer info over ons restaurant: WWW.HEPKE.NL
 
U kunt ons ook op Facebook vinden door op onderstaande link te klikken. 
   
Op onze website www.hepke.nl kunt u ook anderen aanmelden voor onze verjaardagactie
en nieuwsbrief, zodat ook uw vrienden onze nieuwsbrief en een leuke verjaardagsattentie ontvangen

Nieuwsbrief 16 maart 2016

 
 
,
 
 Beste gasten
Vanaf vrijdag 18 maart hebben wij vernieuwde keuzemenu's voor u.
Daarnaast blijft onze uitgebreide standaardmenukaart natuurlijk zoals u die van ons gewend bent.
 
Vernieuwde Keuzemenu's
Zowel stokbrood met kruidenboter en olijfjes, als het gebruik van het saladebuffet is inbegrepen in de menuprijs. U kunt, behalve bij de pasta, bij de hoofdgerechten een keuze maken uit frietjes, gebakken aardappeltjes of aardappelkroketjes. De hoofdgerechten worden geserveerd met een warme groente garnituur. Bij afwijkingen van onderstaande menu's worden de à la carte prijzen in rekening gebracht.
  
*************************************************************************************************************************************

Viergangen Keuzemenu     19.95

U kunt kiezen uit de volgende voorgerechten
Soep naar keuze
U kunt kiezen uit tomaten-, kippen-, groente- of goulashsoep
Salade caprese
Frisse salade van mozzerella, tomaat en rucola met pestodressing en pijnboompitjes
Calamaris
Gefrituurde inktvisringen met een huisgemaakt knoflook sausje
 
U kunt kiezen uit de volgende hoofdgerechten
Konijn op grootmoeders wijze (1 bout)
Konijnenbout op grootmoeders wijze
(2 bouten menu meerprijs €3,00)
Pasta carbonara
Penne of spaghetti met spekjes in een romig sausje
Kip Hawaii
Getrancheerde kipfilet met in eigen keuken gemaakte kerriesaus en een schijfje ananas
Tilapia Maria
Gebakken tilapiafilet met in verrassend sausje op basis van room, zachte kaas en een vleugje mosterd
Zigeuner Schnitzel
Gepaneerde varkensschnitzel met een traditionele, zoetzure rode saus op basis van uitjes en paprika
 
U kunt kiezen uit de volgende nagerechten
Coupe ’t Hepke
Vanille-ijs met chocoladesaus, advocaat en slagroom
Coupe Geulle
Vanille-ijs met cocktailfruit, aardbeiensaus en slagroom
Coupe Karamel
Vanille-ijs met karamelsaus, slagroom en krokantjes
 
U kunt kiezen uit koffie of thee
 
 
***********************************************************************************************************************************
Menu    ’t Hepke                      24.95
 
U kunt kiezen uit de volgende voorgerechten
Champignons a l’escargot
Huisgemaakte stoofschoteltje van verse champignons met escargotkruiden
Gevulde galiameloen                    
Half galiameloentje gevuld met rivierkreeftjes en een toefje cocktailsaus
 
U kunt kiezen uit de volgende hoofdgerechten
Vismix Hollandaise         
Gebakken zalm, tilapia en pangafilet (ca. 350 gram) met een romig hollandaise sausje
Steak Elisabeth
Malse lendebiefstuk met een combinatie van gebakken champignons, spekjes en knoflook
Varkenshaasje champignonsroom
Getrancheerde varkenshaas met een in eigen keuken gemaakte romige champignonsaus
      
U kunt kiezen uit de volgende nagerechten
Zoete ananas twist
Vanille softijs met stukjes ananas, nootjes, karamelsaus, slagroom en karamelblokjes
Tiramisu            
Italiaans gebak op basis van mascarpone, amereto en vingerkoekjes
Coupe Advocaat
Vanille-softijs met advocaat, slagroom en krokantjes
 
U kunt kiezen uit koffie of thee
 
 
************************************************************************************************************************************

Menu van het Seizoen        32.95  

U kunt kiezen uit de volgende voorgerechten
Rundercarpaccio
Flinterdun gesneden malse ossenhaas met sla, pijnboompitten,geraspte kaas en een groene pesto dressing
Krab schotel
Kleine frisse salade met krab en cocktailsaus
                                                
U kunt kiezen uit de volgende hoofdgerechten
Tournedos Belle France       
Malse biefstuk van de haas met perzik en een lekkere saus op basis van Grand Marnier en perziksap
Lamsduo
Getrancheerde lamsrack en lamsbiefstuk met beide hun eigen sausje
Smul gamba’s                
20 in de schil gebakken gamba’s in een mooie kruiden mix met een cocktailsausje om in te dippen.
Indien gewenst extra pikant verkrijgbaar.
 
U kunt kiezen uit de volgende nagerechten
Coupe Cerises
Vanille softijs met warme kersen en slagroom
Aarbeien-choco combi
Verse aardbeitjes met slagroom op een warm chocoladetaartje
 
U kunt kiezen uit koffie of thee
 
 
************************************************************************************************************************************
Zeeuwse Mosselen
Vanuit Yrseke hebben we vandaag te horen gekregen dat het einde van het mosselseizoen in zicht is.
Komend weekend zullen we echter zeker wel nog verse zeeuwse bodemcultuur mosselen geleverd krijgen.
 De aanvoer is echter beperkt. We vragen u daarom dringend bij uw reservering alstublieft te vermelden dat u speciaal voor mosselen komt als dit het geval is. Dit om eventuele teleurstellingen te voorkomen.
 
  
Openingstijden Paasweekend 
(25, 26, 27 en 28 maart):
Vrijdag en zaterdag vanaf 17:00 uur 
Paaszondag vanaf 12:30 uur
Paasmaandag vanaf 17:00 uur 
  
Deze dagen is reseveren nog mogelijk om verzekerd te zijn van een tafel,
maar u bent zonder reservering natuurlijk ook van harte welkom.
 
 
We hopen dat er voor u weer iets lekkers bij zit en verwelkomen u graag snel weer in 't Hepke
 
 
Groetjes Lisette Lardenoije
 
Restaurant Mosselhuis 't Hepke
Tel.   043-3641734
 Voor meer info over ons restaurant: WWW.HEPKE.NL
 
U kunt ons ook op Facebook vinden door op onderstaande link te klikken. 
   
Op onze website www.hepke.nl kunt u ook anderen aanmelden voor onze verjaardagactie
en nieuwsbrief, zodat ook uw vrienden onze nieuwsbrief en een leuke verjaardagsattentie ontvangen.
 
 

Nieuwsbrief 18 februari 2016

We gaan er weer voor:
De creatieve, culinaire avond in Geulle 
Dit jaar voor de Pasen twee dagen de mogelijkheid om met ons te komen
bloemschikken en smikkelen.
  
Wat is de bedoeling?
 
Op woensdag 9 maart en donderdag 10 maart kunt U heerlijk met familie,
vriendinnen of collega’s een hapje komen eten bij Restaurant Mosselhuis ’t Hepke
waarna U vervolgens deel neemt aan een leuke paasworkshop
verzorgd door Nels bloemdecoraties. Natuurlijk zijn ook heren van harte welkom.
 
De kosten voor deze avond bedragen  € 45,50 p.p.
Dit is incl. 3-gangen keuzemenu, 2 consumpties en een paaststuk.
De avond begint om 17:30 uur.
 
 U kunt zich alvast aanmelden om uw plek te reserveren.
Dat kan door op deze mail te reageren of even te bellen met 043-3641734
 
 
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Inschrijfformulier
 
Naam:
Aantal deelnemers:
Telefoonnummer:
Mail:
Datum: 
 
Keuze paasstuk:
 
Hyacint en orchidee  ……….. keer
 
Narcis en zuidewindlelie ……….. keer
 
   
Keuzemenu:
……….. keer uiensoep
……….. keer kipkerrie cocktail
-/-
……….. keer konijnebout
……….. keer spaghetti Bolognaise
……….. keer pangafilet met kreeftesaus
-/-
……….. keer creme brulee
……….. keer coupe geulle (vanilleijs met cocktailfruit)
 
Het etentje is inclusief stokbrood met kruidenboter en olijfjes bij binnenkomst,
een drankje tijdens het eten, gebruik van het saladebuffet en een kopje koffie of thee na.
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
 
Wij verheugen ons alweer op uw komst.
.
Groetjes Lisette Lardenoije
 
Restaurant Mosselhuis 't Hepke
Tel.   043-3641734
 Voor meer info over ons restaurant: WWW.HEPKE.NL
 
U kunt ons ook op Facebook vinden door op onderstaande link te klikken. 
   
Op onze website www.hepke.nl kunt u ook anderen aanmelden voor onze verjaardagactie
en nieuwsbrief, zodat ook uw vrienden onze nieuwsbrief en een leuke verjaardagsattentie ontvangen