Restaurant Mosselhuis 't Hepke in Geulle

Nieuwsbrief 14 december 2016

 

 
 
Beste gasten,
 
 Komend weekend is het laatste weekend dat ons restaurant dit jaar nog geopend is.
U kunt zoals u gewend bent dan ook het gehele weekend nog van al gerechten genieten.
We serveren naast onze keuzemenu's en standaardkaart natuurlijk ook nog heerlijke mosselen
en verschillende wildgerechten.
 
Ik hoop u dit weekend nog in ons restaurant te mogen verwelkomen.
Mocht ik u dit weekend niet persoonlijk zien, 
wil ik u via deze weg ons gedichtje voor het einde van dit jaar laten toekomen.
 
Graag tot ziens in 2017.
Vanaf vrijdag 6 januari staan wij weer voor u klaar.
   
2016  is bijna vervlogen,
2017 staat reeds voor de deur

Een nieuw jaar met nieuwe dromen,
alles krijgt een nieuwe kleur

Veel geluk en vrede, veel liefde voor elkaar
Aandacht voor de naaste, hopelijk wordt het dan een prachtig jaar!
 
Bedankt voor het in ons gestelde vertrouwen
  
Wij verheugen ons erop u in het nieuwe jaar
weer te mogen verwelkomen
 
Lisette Lardenoije
en alle leden van team ’t Hepke
 
  
 
 
Restaurant Mosselhuis 't Hepke
Tel.  043-3641734
 Voor meer info over ons restaurant: www.hepke.nl
Wilt u ons volgen via Facebook klik dan op de volgende link:
  
 Op www.hepke.nl kunt u ook anderen aan melden voor onze verjaardagactie
en nieuwsbrief, zodat ook zij voor hun verjaardag deze attentie ontvangen en op de hoogte gehouden worden
van nieuwtjes over ons restaurant.
 
 

Nieuwsbrief 1 december 2016

 

 
 
Beste kleine en grote gasten,
 
Komend weekend is het laatste weekend voor pakjesavond.
Op deze avonden zullen er ook in 't Hepke enkele pieten aan het werk zijn.
Ze bedienen in het restaurant en hebben een cadeautje
voor elk kindje dat een kleurplaat bij hen inlevert en een liedje met ze zingt.
 
Natuurlijk mogen ook de grote mensen een kleurplaat maken en een liedje zingen :)
 
Ik hoop dat de pieten vele liedjes te horen krijgen en we er weer gezellige avonden van gaan maken samen.
 
 Vrolijke Sinterklaas groetjes,
 
Lisette
(hulp piet)
  
 
Restaurant Mosselhuis 't Hepke
Tel.  043-3641734
 Voor meer info over ons restaurant: www.hepke.nl
Wilt u ons volgen via Facebook klik dan op de volgende link:
  
 Op www.hepke.nl kunt u ook anderen aan melden voor onze verjaardagactie
en nieuwsbrief, zodat ook zij voor hun verjaardag deze attentie ontvangen en op de hoogte gehouden worden
van nieuwtjes over ons restaurant.
 

Nieuwsbrief 28 oktober 2016

 

  
  We gaan er weer voor:
De creatieve, culinaire avond in Geulle 
Ook dit jaar weer twee dagen kerstbloemschikken in 't Hepke in december
 
Wat is de bedoeling? 
Op woensdag 7 en donderdag 8 december kun je heerlijk met familie,
vriendinnen of collega’s een hapje komen eten bij Restaurant Mosselhuis ’t Hepke
waarna jullie vervolgens deel nemen aan een leuke kerstworkshop
verzorgd door Nel van Nels bloemdecoraties.
 
De kosten voor deze avond bedragen  € 45,50 p.p.
Dit is incl. 3-gangen keuzemenu, 2 consumpties en een kerststuk.
De avond begint om 17:30 uur
(indien dit te vroeg is hoef je dat maar aan te geven
en starten we voor jullie groepje een beetje later met het eten. We passsen ons aan jullie aan)
 
Opgeven voor deze avond is mogelijk bij:
 
Lisette      tel: 043-3641734
mail:       info@hepke.nl
 
Hopelijk tot ziens op 7 of 8 december!
   
Keuzemenu:
Tomaten- of champignonssoep
-/-
Wienerschnitzel of Konijn of Spareribs of Tilapiafilet met witte wijnsaus
-/-
Tiramisu of Softijs met advocaat en slagroom
 
Het etentje is inclusief stokbrood met kruidenboter en olijfjes bij binnenkomst,
een drankje tijdens het eten, gebruik van het saladebuffet en een kopje koffie of thee na.
 
 
De voorbeelden van de kerststukken van dit jaar zijn nog niet klaar,
maar zodra Nel de stukken aan mij doorstuurt, zal ik de foto's meteen met jullie delen.
Hieronder heb ik foto's toegevoegd van de stukken die we de afgelopen keren gemaakt
hebben om alvast een idee te geven. Natuurlijk kan elk stuk naar eigen idee afgewerkt worden.
 
  
 
 
 Restaurant Mosselhuis 't Hepke
Tel.   043-3641734
 Voor meer info over ons restaurant: WWW.HEPKE.NL
 
U kunt ons ook op Facebook vinden door op onderstaande link te klikken. 
   
Op onze website www.hepke.nl kunt u ook anderen aanmelden voor onze verjaardagactie
en nieuwsbrief, zodat ook uw vrienden onze nieuwsbrief en een leuke verjaardagsattentie 

Nieuwsbrief 24 november 2016

 

 Beste Gasten,
 
op de donderdag 8 december hebben we alle plekjes voor het bloemschikken volgeboekt.
Voor de woensdag 7 december zijn er echter nog enkele plekken beschikbaar.
 
 De kosten voor deze avond bedragen  € 45,50 p.p.
Dit is incl. 3-gangen keuzemenu, 2 consumpties en een kerststuk.
De avond begint om 17:30 uur
 
(indien dit te vroeg is hoef je dat maar aan te geven
en starten we voor jullie groepje een beetje later met het eten.
We passsen ons graag aan jullie aan)
 
Opgeven voor deze avond is mogelijk bij:
 
Lisette      tel: 043-3641734
mail:       info@hepke.nl
 
Hopelijk tot ziens op 7 december!
   
Keuzemenu:
Tomaten- of champignonssoep
-/-
Wienerschnitzel of Konijn of Spareribs of Tilapiafilet met witte wijnsaus
-/-
Tiramisu of Softijs met advocaat en slagroom
 
Het etentje is inclusief stokbrood met kruidenboter en olijfjes bij binnenkomst,
een drankje tijdens het eten, gebruik van het saladebuffet en een kopje koffie of thee na.
 
 
Op onderstaande foto's zijn de stukken van dit jaar te zien.
Natuurlijk mag het rode stuk ook in het wit gemaakt worden of omgekeerd.
 
Kerststuk A
 
 
Kerststuk B
 
 
 
Natuurlijk kan elk stuk ook naar eigen idee afgewerkt worden.
 
 
  
 Restaurant Mosselhuis 't Hepke
Tel.   043-3641734
 Voor meer info over ons restaurant: WWW.HEPKE.NL
 
U kunt ons ook op Facebook vinden door op onderstaande link te klikken. 
   
Op onze website www.hepke.nl kunt u ook anderen aanmelden voor onze verjaardagactie
en nieuwsbrief, zodat ook uw vrienden onze nieuwsbrief en een leuke verjaardagsattentie 

Nieuwsbrief 6 oktober 2016

 

Vanaf vrijdag 7 oktober 2016
 
 
Wildkaart:
 
Voorgerechten
Wildbouillon              5.95 
In eigen keuken dubbel getrokken bouillon van wild, met wilde champignons
Eendepate                 10.95
Zachte eendepate met een frisse seizoens- salade en stoofpeer met preiselberen
Carpaccio van Hert   11.95
Flinterdun gesneden malse hertenbiefstuk met een dressing van honing, marsala en nootjes
 
Hoofdgerechten
Hertenragout            18.95
Stevige, huisgemaakte ragout van mals hert
Hazebout                  17.95
Flinke Hollandse hazebout met een volle gebonden stevige saus 
Wildzwijnbiefstuk    20.95
Twee wildzwijnbiefstukjes met een zoete saus op basis van perziksap en grand marnier
Hertenbiefstuk          21.95
Twee malse hertebiefstukjes met stevige rodewijnsaus  
Hazenrugfilet             23.95
Mooi gerijpte, gebakken hazenrug met een wildpepersaus 
Wildtrio                     25.95
Hertebiefstuk, hazenrug en wildzwijn met elk zijn eigen sausje
 
 
Wildmenu 24.95
Zowel stokbrood met kruidenboter en olijfjes, als het gebruik van het saladebuffet is inbegrepen in de menuprijs.
Het hoofdgerecht wordt met bijpassende warme groentegarnituur geserveerd.
U kunt ook nog kiezen uit frietjes, gebakken aardappelen of aardappelkroketjes.
 
Wildbouillon 
In eigen keuken dubbel getrokken bouillon van wild, met wilde champignons
-/-
Hertenragout
Stevige, huisgemaakte ragout van mals hert
-/-
Creme Brulee Compleet
Gecarameliseerde vanillepudding met een bolletje roomijs en slagroom
-/-
Koffie of thee
 
Bij afwijkingen van bovenstaand menu worden de a la carte prijzen in rekening gebracht.
 
Speciaal aanbevolen wijn
Palomar
Carmenere
Grand Reserva
Krachtige, evenwichtige rode wijn.
Verrukkelijk bij o.a. stoofgerechten en wild.
Prijs per glas      3.80
Prijs per fles     17.25
 
 
We hopen u snel weer te mogen verwelkomen.
 
Restaurant Mosselhuis 't Hepke
Tel.   043-3641734
 Voor meer info over ons restaurant: WWW.HEPKE.NL
 
U kunt ons ook op Facebook vinden door op onderstaande link te klikken. 
   
Op onze website www.hepke.nl kunt u ook anderen aanmelden voor onze verjaardagactie
en nieuwsbrief, zodat ook uw vrienden onze nieuwsbrief en een leuke verjaardagsattentie