Restaurant Mosselhuis 't Hepke in Geulle

Inschrijven nieuwsbrief

Vul uw e-mail adres in om onze
nieuwsbrief/verjaardagsmail te ontvangen:

 InschrijvenUitschrijven
Naam*:
Geboortedatum*:
Telefoonnummer:
E-mail adres*:
 
 

Nieuwsbrief 2 januari 2018

 

 
 
  
Beste Gasten,
 
Allereerst voor u allen de allerbeste wensen voor 2018
 
Onze vakantie zit er weer op.
Ondanks dat het buiten flink koud is,
 zullen wij u komend weekend weer warm verwelkomen
zoals u van ons gewend bent.
 
Openingstijden:
vrijdag 5 januari vanaf 17.00 uur
zaterdag 6 januari vanaf 17.00 uur
zondag 7 januari vanaf 12.30 uur
 
Voor reserveringen en informatie over ons restaurant of onze kaart
hoeft u natuurlijk niet te wachten met bellen.
Dat kan 7 dagen per week.
 
Het hele weekend bieden wij u onze a la carte kaart,
de verschillende menu's en de wildkaart.
 
Ook mosselen kunt u natuurlijk weer eten.
Vrijdagavond blijft onze mosselavond.
U kunt dan een halve extra portie mosselen gratis nabestellen.
Voor een hele extra portie na, brengen we op de vrijdag slechts 11,95 in rekening
We vragen u wel weer zoals ook in 2016 bij het reserveren
even te vermelden dat u speciaal voor mosselen komt,
indien dit het geval is. Dit om teleurstelling te voorkomen.
 
Ik hoop u snel weer te mogen verwelkomen,
hopelijk snel tot ziens.
 
Lisette Lardenoije
 
Restaurant Mosselhuis 't Hepke
Tel.  043-3641734
 Voor meer info over ons restaurant: www.hepke.nl
Wilt u ons volgen via Facebook klik dan op de volgende link:
  
 Op www.hepke.nl kunt u ook anderen aan melden voor onze verjaardagactie
en nieuwsbrief, zodat ook zij voor hun verjaardag deze attentie ontvangen en op de hoogte gehouden worden
van nieuwtjes over ons restaurant.
 

Nieuwsbrief 16 november 2017

 

 
 
Beste kleine en grote gasten,
 
Komend weekend komt Sinterklaas en zijn Pieten weer naar ons land.
Er breekt dan ook weer een hele drukke tijd aan voor alle Pieten.
Toch hebben wij een paar Pieten zo ver gekregen dat ze het laatste weekend voor pakjesavond wat tijd vrij maken voor onze gasten.
Ze zullen met ons meewerken in het weekend van 1 tot en met 3 december.
 
Ze bedienen die dagen in het restaurant en hebben een cadeautje
voor iedereen die een kleurplaat bij hen inlevert en een liedje met ze zingt.
 
Natuurlijk mogen ook de grote mensen een kleurplaat maken en een liedje zingen :)
 
Ik hoop dat de pieten vele liedjes te horen krijgen en we er weer gezellige avonden van gaan maken samen.
 
 Vrolijke Sinterklaas groetjes,
 
Lisette
(hulp piet)
  
 
Restaurant Mosselhuis 't Hepke
Tel.  043-3641734
 Voor meer info over ons restaurant: www.hepke.nl
Wilt u ons volgen via Facebook klik dan op de volgende link:
  
 Op www.hepke.nl kunt u ook anderen aan melden voor onze verjaardagactie
en nieuwsbrief, zodat ook zij voor hun verjaardag deze attentie ontvangen en op de hoogte gehouden worden
van nieuwtjes over ons restaurant.
 

Nieuwsbrief 13 december 2017

 

 
Beste gasten,
 
 Komend weekend is het laatste weekend dat ons restaurant nog geopend is in het jaar 2017.
U kunt zoals u van ons gewend bent dan ook het gehele weekend nog van alle gerechten genieten.
We serveren naast onze keuzemenu's en standaardkaart natuurlijk ook nog heerlijke mosselen
en verschillende wildgerechten.
 
Voor alle kleine (en grote) gasten die een mooi kerstliedje willen zingen en/of een mooie kerstkleurplaat maken,
hebben onze kerstmannenhulpjes leuke cadeautjes.
 
Wij hopen u dit weekend nog in ons restaurant te mogen verwelkomen.
Mocht ik u dit weekend niet persoonlijk zien, 
wil ik u via deze weg ons gedichtje voor het einde van dit jaar laten toekomen.
 
Graag tot ziens in 2018
 
Vanaf vrijdag 5 januari staan wij weer voor u klaar.
   
De gedachte voor 2018
Als er echt sprookjes zouden bestaan,
zou ik voortaan als fee door het leven willen gaan
Ik zou alle mensen gelukkig maken,
door ze met mijn toverstokje even aan te raken
Dan zou er overal tevredenheid zijn,
lijkt me prachtig een wereld vol tevreden samenzijn
 
Schenk elkaar dus een glimlach elke dag,
zodat iedereen de warmte van de lach ervaren mag
Een glimlach brengt liefde in ieders hoofd,
het geeft niet of je daar wel of niet in gelooft
Lach dus het hele jaar
en niet alleen met Kerstmis naar elkaar
 
Ook in 2018 staat dan ook onze deur weer elk weekend voor u open,
voor een gezellige en fijne avond mogen wij hopen
 
Bedankt voor het in ons gestelde vertrouwen
Wij verheugen ons erop u in het nieuwe jaar
weer te mogen verwelkomen
 
Lisette
en alle leden van team ’t Hepke
 
 
Restaurant Mosselhuis 't Hepke
Tel.  043-3641734
 Voor meer info over ons restaurant: www.hepke.nl
Wilt u ons volgen via Facebook klik dan op de volgende link:
  
 Op www.hepke.nl kunt u ook anderen aan melden voor onze verjaardagactie
en nieuwsbrief, zodat ook zij voor hun verjaardag deze attentie ontvangen en op de hoogte gehouden worden
van nieuwtjes over ons restaurant.
 
 

Nieuwsbrief 12 oktober 2017

 

 
Vanaf vrijdag 13 oktober 2017
 
Wildkaart:
Voorgerechten
Wildbouillon              5.95 
In eigen keuken dubbel getrokken bouillon van wild, met wilde champignons
Eendepate                 10.95
Zachte eendepate met een frisse seizoens- salade en stoofpeer met preiselberen
Carpaccio van Hert   11.95
Flinterdun gesneden malse hertenbiefstuk met een dressing van honing, marsala en nootjes
 
 
 
Hoofdgerechten
Hertenragout            18.95
Stevige, huisgemaakte ragout van mals hert
Hazebout                  17.95
Flinke Hollandse hazebout met een volle gebonden stevige saus 
Wildzwijnbiefstuk    20.95
Twee wildzwijnbiefstukjes met een zoete saus op basis van perziksap en grand marnier
Hertenbiefstuk          21.95
Twee malse hertebiefstukjes met stevige rodewijnsaus  
Hazenrugfilet             23.95
Mooi gerijpte, gebakken hazenrug met een wildpepersaus 
Wildtrio                     25.95
Hertebiefstuk, hazenrug en wildzwijn met elk zijn eigen sausje
 
 
 
Wildmenu 24.95
Zowel stokbrood met kruidenboter en olijfjes, als het gebruik van het saladebuffet is inbegrepen in de menuprijs.
Het hoofdgerecht wordt met bijpassende warme groentegarnituur geserveerd.
U kunt ook nog kiezen uit frietjes, gebakken aardappelen of aardappelkroketjes.
 
Wildbouillon 
In eigen keuken dubbel getrokken bouillon van wild, met wilde champignons
-/-
Hertenragout
Stevige, huisgemaakte ragout van mals hert
-/-
Creme Brulee Compleet
Gecarameliseerde vanillepudding met een bolletje roomijs en slagroom
-/-
Koffie of thee
 
Bij afwijkingen van bovenstaand menu worden de a la carte prijzen in rekening gebracht.
 
Speciaal aanbevolen wijn
Palomar
Carmenere
Grand Reserva
Krachtige, evenwichtige rode wijn.
Verrukkelijk bij o.a. stoofgerechten en wild.
Prijs per glas      3.80
Prijs per fles     17.25
 
We hopen u snel weer te mogen verwelkomen.
 
Restaurant Mosselhuis 't Hepke
Tel.   043-3641734
 Voor meer info over ons restaurant: WWW.HEPKE.NL
 
U kunt ons ook op Facebook vinden door op onderstaande link te klikken. 
   
Op onze website www.hepke.nl kunt u ook anderen aanmelden voor onze verjaardagactie
en nieuwsbrief, zodat ook uw vrienden onze nieuwsbrief en een leuke verjaardagsattentie