Restaurant Mosselhuis 't Hepke in Geulle

Nieuwsbrief 16 maart 2016

 
 
,
 
 Beste gasten
Vanaf vrijdag 18 maart hebben wij vernieuwde keuzemenu's voor u.
Daarnaast blijft onze uitgebreide standaardmenukaart natuurlijk zoals u die van ons gewend bent.
 
Vernieuwde Keuzemenu's
Zowel stokbrood met kruidenboter en olijfjes, als het gebruik van het saladebuffet is inbegrepen in de menuprijs. U kunt, behalve bij de pasta, bij de hoofdgerechten een keuze maken uit frietjes, gebakken aardappeltjes of aardappelkroketjes. De hoofdgerechten worden geserveerd met een warme groente garnituur. Bij afwijkingen van onderstaande menu's worden de à la carte prijzen in rekening gebracht.
  
*************************************************************************************************************************************

Viergangen Keuzemenu     19.95

U kunt kiezen uit de volgende voorgerechten
Soep naar keuze
U kunt kiezen uit tomaten-, kippen-, groente- of goulashsoep
Salade caprese
Frisse salade van mozzerella, tomaat en rucola met pestodressing en pijnboompitjes
Calamaris
Gefrituurde inktvisringen met een huisgemaakt knoflook sausje
 
U kunt kiezen uit de volgende hoofdgerechten
Konijn op grootmoeders wijze (1 bout)
Konijnenbout op grootmoeders wijze
(2 bouten menu meerprijs €3,00)
Pasta carbonara
Penne of spaghetti met spekjes in een romig sausje
Kip Hawaii
Getrancheerde kipfilet met in eigen keuken gemaakte kerriesaus en een schijfje ananas
Tilapia Maria
Gebakken tilapiafilet met in verrassend sausje op basis van room, zachte kaas en een vleugje mosterd
Zigeuner Schnitzel
Gepaneerde varkensschnitzel met een traditionele, zoetzure rode saus op basis van uitjes en paprika
 
U kunt kiezen uit de volgende nagerechten
Coupe ’t Hepke
Vanille-ijs met chocoladesaus, advocaat en slagroom
Coupe Geulle
Vanille-ijs met cocktailfruit, aardbeiensaus en slagroom
Coupe Karamel
Vanille-ijs met karamelsaus, slagroom en krokantjes
 
U kunt kiezen uit koffie of thee
 
 
***********************************************************************************************************************************
Menu    ’t Hepke                      24.95
 
U kunt kiezen uit de volgende voorgerechten
Champignons a l’escargot
Huisgemaakte stoofschoteltje van verse champignons met escargotkruiden
Gevulde galiameloen                    
Half galiameloentje gevuld met rivierkreeftjes en een toefje cocktailsaus
 
U kunt kiezen uit de volgende hoofdgerechten
Vismix Hollandaise         
Gebakken zalm, tilapia en pangafilet (ca. 350 gram) met een romig hollandaise sausje
Steak Elisabeth
Malse lendebiefstuk met een combinatie van gebakken champignons, spekjes en knoflook
Varkenshaasje champignonsroom
Getrancheerde varkenshaas met een in eigen keuken gemaakte romige champignonsaus
      
U kunt kiezen uit de volgende nagerechten
Zoete ananas twist
Vanille softijs met stukjes ananas, nootjes, karamelsaus, slagroom en karamelblokjes
Tiramisu            
Italiaans gebak op basis van mascarpone, amereto en vingerkoekjes
Coupe Advocaat
Vanille-softijs met advocaat, slagroom en krokantjes
 
U kunt kiezen uit koffie of thee
 
 
************************************************************************************************************************************

Menu van het Seizoen        32.95  

U kunt kiezen uit de volgende voorgerechten
Rundercarpaccio
Flinterdun gesneden malse ossenhaas met sla, pijnboompitten,geraspte kaas en een groene pesto dressing
Krab schotel
Kleine frisse salade met krab en cocktailsaus
                                                
U kunt kiezen uit de volgende hoofdgerechten
Tournedos Belle France       
Malse biefstuk van de haas met perzik en een lekkere saus op basis van Grand Marnier en perziksap
Lamsduo
Getrancheerde lamsrack en lamsbiefstuk met beide hun eigen sausje
Smul gamba’s                
20 in de schil gebakken gamba’s in een mooie kruiden mix met een cocktailsausje om in te dippen.
Indien gewenst extra pikant verkrijgbaar.
 
U kunt kiezen uit de volgende nagerechten
Coupe Cerises
Vanille softijs met warme kersen en slagroom
Aarbeien-choco combi
Verse aardbeitjes met slagroom op een warm chocoladetaartje
 
U kunt kiezen uit koffie of thee
 
 
************************************************************************************************************************************
Zeeuwse Mosselen
Vanuit Yrseke hebben we vandaag te horen gekregen dat het einde van het mosselseizoen in zicht is.
Komend weekend zullen we echter zeker wel nog verse zeeuwse bodemcultuur mosselen geleverd krijgen.
 De aanvoer is echter beperkt. We vragen u daarom dringend bij uw reservering alstublieft te vermelden dat u speciaal voor mosselen komt als dit het geval is. Dit om eventuele teleurstellingen te voorkomen.
 
  
Openingstijden Paasweekend 
(25, 26, 27 en 28 maart):
Vrijdag en zaterdag vanaf 17:00 uur 
Paaszondag vanaf 12:30 uur
Paasmaandag vanaf 17:00 uur 
  
Deze dagen is reseveren nog mogelijk om verzekerd te zijn van een tafel,
maar u bent zonder reservering natuurlijk ook van harte welkom.
 
 
We hopen dat er voor u weer iets lekkers bij zit en verwelkomen u graag snel weer in 't Hepke
 
 
Groetjes Lisette Lardenoije
 
Restaurant Mosselhuis 't Hepke
Tel.   043-3641734
 Voor meer info over ons restaurant: WWW.HEPKE.NL
 
U kunt ons ook op Facebook vinden door op onderstaande link te klikken. 
   
Op onze website www.hepke.nl kunt u ook anderen aanmelden voor onze verjaardagactie
en nieuwsbrief, zodat ook uw vrienden onze nieuwsbrief en een leuke verjaardagsattentie ontvangen.