Restaurant Mosselhuis 't Hepke in Geulle

Nieuwsbrief 12 april 2018

 

 
 
Beste gasten,
We hebben weer onze best gedaan om de keuzemenu's weer zo samen te stellen
dat er ze vol lekkere gerechten zitten.
Er zijn zelfs verschillende gerechten die we vanwege het grote succes
in vorige menusamenstellingen niet konden weglaten.
Zo zult u zien dat de maastrichtse Kalfslever naar oud maastrichts famillierecept er weer bij is
en ook de Ossobuco is terug. 
We hopen dat u allen weer volop zult genieten.
 
Vernieuwde keuzemenu's
 
 
 
 
 
 
Mosselen
ook dit weekend kunnen we nog mooie zeeuwse mosselen serveren.
Onze mosselleverancier blijft voorlopig nog leveren.
Er is ons zelfs toegezegd tot eind April.
Of dit ook echt gaat lukken is onderandere afhankelijk van het weer.
We houden u dus op de hoogte.
We vragen natuurlijk wel zoals u van ons gewend bent
om bij de reservering even aan te geven dat u speciaal voor de mosselen komt.
Dit om teleurstelling te voorkomen indien er onverwacht geen toevoer meer is,
of dat ze uitverkocht zijn.
 
 
 
Wij hopen u in snel weer in ’t Hepke te mogen verwelkomen. 
 
Met vriendelijke groet,
 
 Lisette en het hele team
  
Restaurant Mosselhuis 't Hepke
Tel.  043-3641734
 Voor meer info over ons restaurant: www.hepke.nl
Wilt u ons volgen via Facebook klik dan op de volgende link:
  
 Op www.hepke.nl kunt u ook anderen aan melden voor onze verjaardagactie
en nieuwsbrief, zodat ook zij voor hun verjaardag deze attentie ontvangen en op de hoogte gehouden worden
van nieuwtjes over ons restaurant.
 
 
Een paar voorbeelden:
salade Caprese
 
Limburgse gehaktbal
 
Frambozentaartje