Restaurant Mosselhuis 't Hepke in Geulle

Nieuwsbrief 28 maart 2018

 

 
 
 
Beste Gasten,
 
komend weekend is alweer het paasweekend,
zoals u waarschijnlijk weet, serveren wij vanaf vrijdag
dan ook een extra paasmenu. Dit menu was te zien in onze vorige nieuwsbrief en heb ik hier onderaan nu ook nog eens toegevoegd.
 
De nieuwsbrief van vandaag is echter bedoeld om u te laten weten
dat u natuurlijk al onze normale gerechten en menu's kunt bestellen
en we ook nog steeds verse zeeuwse bodemcultuurmosselen serveren.
 
Uit de vele vragen die ik krijg begrijp ik dat
dat in de vorige mail niet echt duidelijk was.
Wel vragen we u om bij het reserveren als u echt speciaal
voor de mosselen komt dit alstublief even te
vermelden om eventuele teleurstelling te voorkomen.
(we hopen tot eind april Verse Delta Mosselen te kunnen blijven serveren)
 
Zondagavond (eerste paasdag) is tussen 5 en 7 alles ver volgereserveerd,
maar zondagmiddag of zondagavond na 7 uur en maandag
is er nog wel vanalles mogelijk.
Dus wilt u nog reserveren dan bel gerust even
en dan kijken we samen wat mogelijk is.
 
Misschien tot komend weekend
en anders hele fijne Paasdagen en hopelijk tot snel
 
Groetjes van Lisette, het hele Hepke team
en de paashaas die er zondag en maandag natuurlijk ook weer is
 
 
 
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
 
 
 
Tijdens het paasweekend serveren
wij naast onze standaardmenu’s
ook nog een speciaal
 
Paasmenu
 
Heerlijke romige mosterdsoep
met reepjes gerookte zalm
-----/----
Gegrild spaakhammetje
met beenhamsaus en
verschillende warme garnituren
-----/----
Tarte Tartin met boerenroomijs
en slagroom
-----/----
Koffie of thee
 
23.95
 
 
 
Op onze website www.hepke.nl kunt u ook anderen aanmelden voor onze verjaardagactie
en nieuwsbrief, zodat ook uw vrienden onze nieuwsbrief en een leuke verjaardagsattentie ontvangen.