Restaurant Mosselhuis 't Hepke in Geulle

Nieuwsbrief 4 oktober 2017

 

 
 
Beste gasten,
 
Vanaf vrijdag 6 oktober hebben wij vernieuwde keuzemenu's voor u.
Daarnaast blijft onze uitgebreide standaardmenukaart natuurlijk zoals u die van ons gewend bent.
Ook het mosselseizoen is nog in volle gang.
 
Vernieuwde Keuzemenu's
Zowel stokbrood met kruidenboter en olijfjes, als het gebruik van het saladebuffet is inbegrepen in de menuprijs. U kunt, behalve bij de pasta, bij de hoofdgerechten een keuze maken uit frietjes, gebakken aardappeltjes of aardappelkroketjes en wordt geserveerd met een warme groente garnituur.
 
(Bij afwijkingen van onderstaand menu worden de à la carte prijzen in rekening gebracht.)
 
  
**********************************************************************************************************************************************************

Viergangen Keuzemenu     19.95

Sauzen naar keuze, meerprijs 2.50

(dit is tevens het menu dat u van ons cadeau krijgt in de maand van uw verjaardag omdat u ingeschreven staat voor de nieuwsbrief)

U kunt kiezen uit de volgende soepen
Tomatensoep                                                    (4.75)
Kippensoep                                                       (4.75)
Groente soep                                                    (4.75)
Goulash soep                                                   (4.75)    
 
U kunt kiezen uit de volgende hoofdgerechten
Salade Tonijn                                            
Rijkelijk gegarneerde in huis op smaak gemaakte tonijnsalade (10.95)
Quattro Colori  (vegetarisch)                    
Penne of spaghetti met verschillende in olijfolie gebakken
verse groentes en champignons, licht pikant gekruid                 (12.50)
Gebakken Pangafilet                                 
Gebakken pangafilet geserveerd met een beetje
geclarifeerde roomboter                                                              (12.45)
Wiener Schnitzel                                       
Gepanneerde varkensschnitzel met citroen                                (12.45)
 
U kunt kiezen uit de volgende nagerechten
Coupe ’t Hepke                                          
Vanille-ijs met chocoladesaus, advocaat en slagroom                 (4.45)
Coupe Geulle                                                                
Vanille-ijs met cocktailfruit, aardbeiensaus en slagroom              (4.45)
Coupe Karamel                                                           
Vanille-ijs met karamelsaus, slagroom en krokantjes                   (4.45)
 
U kunt kiezen uit koffie, cappuccino of thee
Wij serveren een aangeklede kop koffie, thee of                           (2.10)
cappuccino met slagroom en een Belgische bonbon                    (2.30)
 
***********************************************************************************************************************************************************
Menu    ’t Hepke                      25.50
 
U kunt kiezen uit de volgende voorgerechten
Franse Uiensoep
Met brood en kaas gegratineerde
huisgemaakte uiensoep (vegetarisch)                                           (5.50)
Grotchampignons a la escargot
Verse limburgse grotchampignons in
een stevig gekruide roomsaus                                                       (6.50)
 
U kunt kiezen uit de volgende hoofdgerechten
Bief Pepersaus                                                  
Malse lendenbiefstuk (200 gram) met een van zwarte
gekneusde pepperkorrels gemaakte peperroomsaus                 (18.45)
Konijn op grootmoeders wijze                         
Twee konijnenbouten op grootmoeders wijze                              (17.95)
Spare ribs                                                         
Lichtpikkant gemarineerde spareribs (500 gram)
met een chilisausje                                                                       (16.95)
Geuldalforel                                                     
Zachtjes gegaarde Geuldalforel (hele vis van ca 500 gram),
u kunt deze gepocheerd of gebakken bestellen,
geserveerd met gebrande amandeltjes                                       (15.95)
 
U kunt kiezen uit de volgende nagerechten
Dame blanche                                                         
Softijs met warme chocoladesaus en slagroom                            (6.50)
Panna Cotta
Een origineel Italiaans nagerecht, letterlijk vertaald:
gekookte room. Onze panna cotta wordt afgemaakt
met een laagje mangosiroop en gepofte rijst                                 (6.50)
Apfelstrudel                                 
Warme Appelstrudel met vanillesaus en slagroom                       (6.50)
 
U kunt kiezen uit koffie, cappuccino of thee
Wij serveren een aangeklede kop koffie, thee of                          (2.10)
cappuccino met slagroom en een Belgische bonbon                   (2.30)
   
***********************************************************************************************************************************************************

Menu van het Seizoen            35.50  

U kunt kiezen uit de volgende voorgerechten
Gerookte zalm Schotel
Frisse salade met mooie gerookte zalm en cocktailsaus             (9.75)
 
Rundercarpaccio                                
Flinterdun gesneden malse ossenhaas met sla, pijnboompitten,
geraspte kaas en een groene pesto dressing                             (10.50)
                                                
U kunt kiezen uit de volgende hoofdgerechten
Lili’s Gamba’s
8 mooie gepelde gamba’s in een licht pikante,
stevig gekruide roomsaus met een vleugje grana padano         (21.95)
Tournedos Bearnaise
Malse biefstuk van de haas (200 gram) met een
zachte bearnaisesaus op basis van roomboter, eigeel,
witte wijn en dragon                                                                     (23.45)
Vleesmix
Varkenshaas, kipfilet, lendenbiefstuk en een
stukje spare-ribs, bedekt met een laagje in de oven
gesmolten kruidenboter (ca 400 gram)                                        (20.50)
 
U kunt kiezen uit de volgende nagerechten
Salted Karamel
Italiaans karamelijs met een stevige espresso,
slagroom en karamelblokjes                                                          (7.95)
Coupe vers fruit                    
Groot softijs met wisselend vers fruit en slagroom                        (7.50)
Kaas “op plank”
Vier verschillende wisselende kaasjes met stroop,
honing, nootjes, een paar druifjes en lijnzaadbrood                      (8.50)
 
U kunt kiezen uit koffie, cappuccino of thee
Wij serveren een aangeklede kop koffie, thee of                           (2.10)
cappuccino met slagroom en een Belgische bonbon                    (2.30)
 
************************************************************************************************************************************************************
 
 
We hopen dat er ook voor u weer iets lekkers bij zit en verwelkomen u graag snel weer in 't Hepke
 
 
Groetjes Lisette en het hele Hepke Team
 
Restaurant Mosselhuis 't Hepke
Tel.   043-3641734
 Voor meer info over ons restaurant: WWW.HEPKE.NL
 
U kunt ons ook op Facebook vinden door op onderstaande link te klikken. 
   
Op onze website www.hepke.nl kunt u ook anderen aanmelden voor onze verjaardagactie
en nieuwsbrief, zodat ook uw vrienden onze nieuwsbrief en een leuke verjaardagsattentie ontvangen.
 
 
(Licht pikkant gemarineerde spare ribs)