Restaurant Mosselhuis 't Hepke in Geulle

Inschrijven nieuwsbrief

Vul uw e-mail adres in om onze
nieuwsbrief/verjaardagsmail te ontvangen:

 InschrijvenUitschrijven
Naam*:
Geboortedatum*:
Telefoonnummer:
E-mail adres*:
 
 

Nieuwsbrief 16 november 2017

 

 
 
Beste kleine en grote gasten,
 
Komend weekend komt Sinterklaas en zijn Pieten weer naar ons land.
Er breekt dan ook weer een hele drukke tijd aan voor alle Pieten.
Toch hebben wij een paar Pieten zo ver gekregen dat ze het laatste weekend voor pakjesavond wat tijd vrij maken voor onze gasten.
Ze zullen met ons meewerken in het weekend van 1 tot en met 3 december.
 
Ze bedienen die dagen in het restaurant en hebben een cadeautje
voor iedereen die een kleurplaat bij hen inlevert en een liedje met ze zingt.
 
Natuurlijk mogen ook de grote mensen een kleurplaat maken en een liedje zingen :)
 
Ik hoop dat de pieten vele liedjes te horen krijgen en we er weer gezellige avonden van gaan maken samen.
 
 Vrolijke Sinterklaas groetjes,
 
Lisette
(hulp piet)
  
 
Restaurant Mosselhuis 't Hepke
Tel.  043-3641734
 Voor meer info over ons restaurant: www.hepke.nl
Wilt u ons volgen via Facebook klik dan op de volgende link:
  
 Op www.hepke.nl kunt u ook anderen aan melden voor onze verjaardagactie
en nieuwsbrief, zodat ook zij voor hun verjaardag deze attentie ontvangen en op de hoogte gehouden worden
van nieuwtjes over ons restaurant.
 

Nieuwsbrief 4 oktober 2017

 

 
 
Beste gasten,
 
Vanaf vrijdag 6 oktober hebben wij vernieuwde keuzemenu's voor u.
Daarnaast blijft onze uitgebreide standaardmenukaart natuurlijk zoals u die van ons gewend bent.
Ook het mosselseizoen is nog in volle gang.
 
Vernieuwde Keuzemenu's
Zowel stokbrood met kruidenboter en olijfjes, als het gebruik van het saladebuffet is inbegrepen in de menuprijs. U kunt, behalve bij de pasta, bij de hoofdgerechten een keuze maken uit frietjes, gebakken aardappeltjes of aardappelkroketjes en wordt geserveerd met een warme groente garnituur.
 
(Bij afwijkingen van onderstaand menu worden de à la carte prijzen in rekening gebracht.)
 
  
**********************************************************************************************************************************************************

Viergangen Keuzemenu     19.95

Sauzen naar keuze, meerprijs 2.50

(dit is tevens het menu dat u van ons cadeau krijgt in de maand van uw verjaardag omdat u ingeschreven staat voor de nieuwsbrief)

U kunt kiezen uit de volgende soepen
Tomatensoep                                                    (4.75)
Kippensoep                                                       (4.75)
Groente soep                                                    (4.75)
Goulash soep                                                   (4.75)    
 
U kunt kiezen uit de volgende hoofdgerechten
Salade Tonijn                                            
Rijkelijk gegarneerde in huis op smaak gemaakte tonijnsalade (10.95)
Quattro Colori  (vegetarisch)                    
Penne of spaghetti met verschillende in olijfolie gebakken
verse groentes en champignons, licht pikant gekruid                 (12.50)
Gebakken Pangafilet                                 
Gebakken pangafilet geserveerd met een beetje
geclarifeerde roomboter                                                              (12.45)
Wiener Schnitzel                                       
Gepanneerde varkensschnitzel met citroen                                (12.45)
 
U kunt kiezen uit de volgende nagerechten
Coupe ’t Hepke                                          
Vanille-ijs met chocoladesaus, advocaat en slagroom                 (4.45)
Coupe Geulle                                                                
Vanille-ijs met cocktailfruit, aardbeiensaus en slagroom              (4.45)
Coupe Karamel                                                           
Vanille-ijs met karamelsaus, slagroom en krokantjes                   (4.45)
 
U kunt kiezen uit koffie, cappuccino of thee
Wij serveren een aangeklede kop koffie, thee of                           (2.10)
cappuccino met slagroom en een Belgische bonbon                    (2.30)
 
***********************************************************************************************************************************************************
Menu    ’t Hepke                      25.50
 
U kunt kiezen uit de volgende voorgerechten
Franse Uiensoep
Met brood en kaas gegratineerde
huisgemaakte uiensoep (vegetarisch)                                           (5.50)
Grotchampignons a la escargot
Verse limburgse grotchampignons in
een stevig gekruide roomsaus                                                       (6.50)
 
U kunt kiezen uit de volgende hoofdgerechten
Bief Pepersaus                                                  
Malse lendenbiefstuk (200 gram) met een van zwarte
gekneusde pepperkorrels gemaakte peperroomsaus                 (18.45)
Konijn op grootmoeders wijze                         
Twee konijnenbouten op grootmoeders wijze                              (17.95)
Spare ribs                                                         
Lichtpikkant gemarineerde spareribs (500 gram)
met een chilisausje                                                                       (16.95)
Geuldalforel                                                     
Zachtjes gegaarde Geuldalforel (hele vis van ca 500 gram),
u kunt deze gepocheerd of gebakken bestellen,
geserveerd met gebrande amandeltjes                                       (15.95)
 
U kunt kiezen uit de volgende nagerechten
Dame blanche                                                         
Softijs met warme chocoladesaus en slagroom                            (6.50)
Panna Cotta
Een origineel Italiaans nagerecht, letterlijk vertaald:
gekookte room. Onze panna cotta wordt afgemaakt
met een laagje mangosiroop en gepofte rijst                                 (6.50)
Apfelstrudel                                 
Warme Appelstrudel met vanillesaus en slagroom                       (6.50)
 
U kunt kiezen uit koffie, cappuccino of thee
Wij serveren een aangeklede kop koffie, thee of                          (2.10)
cappuccino met slagroom en een Belgische bonbon                   (2.30)
   
***********************************************************************************************************************************************************

Menu van het Seizoen            35.50  

U kunt kiezen uit de volgende voorgerechten
Gerookte zalm Schotel
Frisse salade met mooie gerookte zalm en cocktailsaus             (9.75)
 
Rundercarpaccio                                
Flinterdun gesneden malse ossenhaas met sla, pijnboompitten,
geraspte kaas en een groene pesto dressing                             (10.50)
                                                
U kunt kiezen uit de volgende hoofdgerechten
Lili’s Gamba’s
8 mooie gepelde gamba’s in een licht pikante,
stevig gekruide roomsaus met een vleugje grana padano         (21.95)
Tournedos Bearnaise
Malse biefstuk van de haas (200 gram) met een
zachte bearnaisesaus op basis van roomboter, eigeel,
witte wijn en dragon                                                                     (23.45)
Vleesmix
Varkenshaas, kipfilet, lendenbiefstuk en een
stukje spare-ribs, bedekt met een laagje in de oven
gesmolten kruidenboter (ca 400 gram)                                        (20.50)
 
U kunt kiezen uit de volgende nagerechten
Salted Karamel
Italiaans karamelijs met een stevige espresso,
slagroom en karamelblokjes                                                          (7.95)
Coupe vers fruit                    
Groot softijs met wisselend vers fruit en slagroom                        (7.50)
Kaas “op plank”
Vier verschillende wisselende kaasjes met stroop,
honing, nootjes, een paar druifjes en lijnzaadbrood                      (8.50)
 
U kunt kiezen uit koffie, cappuccino of thee
Wij serveren een aangeklede kop koffie, thee of                           (2.10)
cappuccino met slagroom en een Belgische bonbon                    (2.30)
 
************************************************************************************************************************************************************
 
 
We hopen dat er ook voor u weer iets lekkers bij zit en verwelkomen u graag snel weer in 't Hepke
 
 
Groetjes Lisette en het hele Hepke Team
 
Restaurant Mosselhuis 't Hepke
Tel.   043-3641734
 Voor meer info over ons restaurant: WWW.HEPKE.NL
 
U kunt ons ook op Facebook vinden door op onderstaande link te klikken. 
   
Op onze website www.hepke.nl kunt u ook anderen aanmelden voor onze verjaardagactie
en nieuwsbrief, zodat ook uw vrienden onze nieuwsbrief en een leuke verjaardagsattentie ontvangen.
 
 
(Licht pikkant gemarineerde spare ribs)
 
 
 
 

Nieuwsbrief 12 oktober 2017

 

 
Vanaf vrijdag 13 oktober 2017
 
Wildkaart:
Voorgerechten
Wildbouillon              5.95 
In eigen keuken dubbel getrokken bouillon van wild, met wilde champignons
Eendepate                 10.95
Zachte eendepate met een frisse seizoens- salade en stoofpeer met preiselberen
Carpaccio van Hert   11.95
Flinterdun gesneden malse hertenbiefstuk met een dressing van honing, marsala en nootjes
 
 
 
Hoofdgerechten
Hertenragout            18.95
Stevige, huisgemaakte ragout van mals hert
Hazebout                  17.95
Flinke Hollandse hazebout met een volle gebonden stevige saus 
Wildzwijnbiefstuk    20.95
Twee wildzwijnbiefstukjes met een zoete saus op basis van perziksap en grand marnier
Hertenbiefstuk          21.95
Twee malse hertebiefstukjes met stevige rodewijnsaus  
Hazenrugfilet             23.95
Mooi gerijpte, gebakken hazenrug met een wildpepersaus 
Wildtrio                     25.95
Hertebiefstuk, hazenrug en wildzwijn met elk zijn eigen sausje
 
 
 
Wildmenu 24.95
Zowel stokbrood met kruidenboter en olijfjes, als het gebruik van het saladebuffet is inbegrepen in de menuprijs.
Het hoofdgerecht wordt met bijpassende warme groentegarnituur geserveerd.
U kunt ook nog kiezen uit frietjes, gebakken aardappelen of aardappelkroketjes.
 
Wildbouillon 
In eigen keuken dubbel getrokken bouillon van wild, met wilde champignons
-/-
Hertenragout
Stevige, huisgemaakte ragout van mals hert
-/-
Creme Brulee Compleet
Gecarameliseerde vanillepudding met een bolletje roomijs en slagroom
-/-
Koffie of thee
 
Bij afwijkingen van bovenstaand menu worden de a la carte prijzen in rekening gebracht.
 
Speciaal aanbevolen wijn
Palomar
Carmenere
Grand Reserva
Krachtige, evenwichtige rode wijn.
Verrukkelijk bij o.a. stoofgerechten en wild.
Prijs per glas      3.80
Prijs per fles     17.25
 
We hopen u snel weer te mogen verwelkomen.
 
Restaurant Mosselhuis 't Hepke
Tel.   043-3641734
 Voor meer info over ons restaurant: WWW.HEPKE.NL
 
U kunt ons ook op Facebook vinden door op onderstaande link te klikken. 
   
Op onze website www.hepke.nl kunt u ook anderen aanmelden voor onze verjaardagactie
en nieuwsbrief, zodat ook uw vrienden onze nieuwsbrief en een leuke verjaardagsattentie 

Nieuwsbrief 22 september 2017

 

 
Beste gasten,
 
het wildseizoen is nog niet officieel geopend,
maar we hebben al hele mooie hazenbouten en heerlijke hertepoulet
aangeboden gekregen van onze leverancier.
Hiervan willen we u natuurlijk graag laten meegenieten
We hebben dan ook dit weekend zowel de hazenbouten
als onze mooie zacht zoete hertenragout voor u op de kaart gezet.
Natuurlijk zullen er in ergens half oktober nog veel meer wild gerechten volgen,
we houden u op de hoogte
 
Natuurlijk serveren wij dit weekend ook alle andere gerechten
en onze heerlijke mosselen zoals u van ons gewend bent.
Voor de gehele menukaart kunt u kijken op www.hepke.nl
 
Groetjes Lisette en het Hepke Team
 
Restaurant Mosselhuis 't Hepke
Tel.   043-3641734
 
 
U kunt ons ook op Facebook vinden door op onderstaande link te klikken. 
   
Op onze website www.hepke.nl kunt u ook anderen aanmelden voor onze verjaardagactie
en nieuwsbrief, zodat ook uw vrienden onze nieuwsbrief en een leuke verjaardagsattentie